autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Rulade de curcan in sos de rosii

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2006

Ingrediente
(4portii):1ceapa, 1catel de usturoi, 2linguri ulei de masline, 300gr. spanac, 1lingura parmezan ras, 4 bucati piept de curcan file(a cca. 150gr. ), 2linguri sos Pesto, 2 rosii uscate, 1 conserva de rosii sau 450 gr. rosii proaspete, 200ml. supa de carne (poate sa fie si din cubulet),sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa si usturoiul, apoi tocati-le. Caliti-le intr-o lingura de ulei incins. Spalati spanacul, tocati-l si caliti-l. Incorporati si parmezanul.Spalati bucatile de carne, stergeti-le cu un prosop de bucatarie, apoi bateti-le cu ciocanul. Ungeti-le cu sos Pesto.Acoperiti-le cu pasta de spanac, rulati-le si fixati-le cu scobitori. Prajiti ruladele in restul de ulei. Tocati rosiile uscate, apoi adaugati--le in tigaie, alaturi de rosiile din conserva sau cele proaspete, dar curatate de pielita. Stingeti cu supa si lasati sa fiarba 25min. Scoateti ruladele, lasati sosul sa scada ,apoi condimentati-l.Serviti ruladele de curcan cu sosul de rosii picant si cu paste(taietei lati).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade de curcan in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sufleu de varza

Sufleu de varza

1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca. Varza se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Cotlete de porc cu felioare de portocale

Cotlete de porc cu felioare de portocale

Mod de preparare: Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • (4portii):1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 2linguri ulei de masline
  • 300gr. spanac
  • 1lingura parmezan ras
  • 4 bucati piept de curcan file(a cca. 150gr. )
  • 2linguri sos Pesto
  • 2 rosii uscate
  • 1 conserva de rosii sau 450 gr. rosii proaspete
  • 200ml. supa de carne (poate sa fie si din cubulet),sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Bastonase crocante de pui