autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Rulade de curcan in sos de rosii

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2006

Ingrediente
(4portii):1ceapa, 1catel de usturoi, 2linguri ulei de masline, 300gr. spanac, 1lingura parmezan ras, 4 bucati piept de curcan file(a cca. 150gr. ), 2linguri sos Pesto, 2 rosii uscate, 1 conserva de rosii sau 450 gr. rosii proaspete, 200ml. supa de carne (poate sa fie si din cubulet),sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa si usturoiul, apoi tocati-le. Caliti-le intr-o lingura de ulei incins. Spalati spanacul, tocati-l si caliti-l. Incorporati si parmezanul.Spalati bucatile de carne, stergeti-le cu un prosop de bucatarie, apoi bateti-le cu ciocanul. Ungeti-le cu sos Pesto.Acoperiti-le cu pasta de spanac, rulati-le si fixati-le cu scobitori. Prajiti ruladele in restul de ulei. Tocati rosiile uscate, apoi adaugati--le in tigaie, alaturi de rosiile din conserva sau cele proaspete, dar curatate de pielita. Stingeti cu supa si lasati sa fiarba 25min. Scoateti ruladele, lasati sosul sa scada ,apoi condimentati-l.Serviti ruladele de curcan cu sosul de rosii picant si cu paste(taietei lati).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade de curcan in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca cu carne si paste fainoase

Musaca cu carne si paste fainoase

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fasole boabe cu ciolan

Fasole boabe cu ciolan

Fasolea se lasa in apa la inmuiat peste noapte A doua zi se schimba apa si se pune la fiert .Cand

8 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • (4portii):1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 2linguri ulei de masline
  • 300gr. spanac
  • 1lingura parmezan ras
  • 4 bucati piept de curcan file(a cca. 150gr. )
  • 2linguri sos Pesto
  • 2 rosii uscate
  • 1 conserva de rosii sau 450 gr. rosii proaspete
  • 200ml. supa de carne (poate sa fie si din cubulet),sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Musaca de vinete