Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
8 bucati snitel, sare, piper, 200 g branza ricotta, o lingura de unt, o lingura ulei de masline, 150 ml sos pentru friptura, la conserva, 370 g pasta de rosii, o lingura de capere
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Carnea se condimenteaza cu sare si piper apoi se unge cu ricotta si pe fiecare felie se aseaza citeva frunzulita de busuioc. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in ulei incins. Se adauga peste rulade sosul de rosii, sosul pentru friptura si se lasa sa fiarba inabusit. Se pun caperele si se mai da citeva clocote amestecului.
Se serveste cu garnitura de orez sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade de vitel in sos tomat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h