autor:

Sidy

» » , Aperitive, Aperitive

Rulade mozaic

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2011

Ingrediente
500 g piept de curcan, 2-3 linguri mustar, 200 g branza telemea, 100 g cascaval, 80 g masline negre fara samburi, 1/2 ardei gras rosu, 1 fir carnati cabanos, 1 gogosar murat, 100 ml vin alb, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele.
Condimentam bine pieptul apoi il ungem cu mustar.
O bucata o umplem cu branza telemea rasa, felii de ardei rosu, masline si cabanos.
Alta bucata o umplem cu cascaval ras, branza telemea si masline iar alta bucata cu cascaval , branza rasa si gogosar murat.
Rulam pieptul cat mai strans si il legam cu ata alimentara sau il fixam cu scobitori,
Punem apoi bucatile de rulada intr-un vas termorezistent , le stropim cu putin ulei si le asezonam. Adaugam o cana cu apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 17o grade C sa se rumeneasca frumos ruladele. Din cand in cand le rotim sa prinda o culoare aramie pe toate partile si le udam cu sosul din tava.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina se evapora tot vinul, aproximativ 10 minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit pina a doua zi cand se scoate ata sau scobitorile si se feliaza ruladele, apoi se aseaza pe platou.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Inmuiem miezul de paine in lapte (sau apa) si stoarcem bine. Arahidele prajite le maruntim (nu le

0 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Chiftele de porc cu legume

Chiftele de porc cu legume

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne.

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    ce rulade gustoase!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    Ce grozava trebuie sa fie.*****

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    foarte bune ruladele tale,in mod sigur !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

      Foarte aromate!***** Daca "furnizez" maslinele negre, primesc portie dubla???????

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

      Bune , bune si eu am facut doar ca le-am umplut cu ardei copt si fasole verde. Oricum sunt grozave aceste rulade ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de curcan
  • 2-3 linguri mustar
  • 200 g branza telemea
  • 100 g cascaval
  • 80 g masline negre fara samburi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 fir carnati cabanos
  • 1 gogosar murat
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce rulade gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada sarata