Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele.
Condimentam bine pieptul apoi il ungem cu mustar.
O bucata o umplem cu branza telemea rasa, felii de ardei rosu, masline si cabanos.
Alta bucata o umplem cu cascaval ras, branza telemea si masline iar alta bucata cu cascaval , branza rasa si gogosar murat.
Rulam pieptul cat mai strans si il legam cu ata alimentara sau il fixam cu scobitori,
Punem apoi bucatile de rulada intr-un vas termorezistent , le stropim cu putin ulei si le asezonam. Adaugam o cana cu apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 17o grade C sa se rumeneasca frumos ruladele. Din cand in cand le rotim sa prinda o culoare aramie pe toate partile si le udam cu sosul din tava.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina se evapora tot vinul, aproximativ 10 minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit pina a doua zi cand se scoate ata sau scobitorile si se feliaza ruladele, apoi se aseaza pe platou.
Pofta mare !
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii