1. Bati albusul si concomitent adaugi zaharul pina s-a umflat de-a binelea, ca pentru beze.
2. Aparte bati galbenusurile
3 Impreunezi albusurile si galbenusurile si mesteci, nu bati, dupa care pui faina si amoniacul. Imparti in 2 portii egale, si le coci separat in rola in forma de patrat sau dreptunghi, nicidecum rotunde sau alte.
4 . Cind ei coca din rola o ungi repede cu magiun sau cu halva (batuta bine cu smintina sau cu frisca)si o rotesti, pina e ferbinte, altfel nu-ti iese rulada
5. Poti sa o ornamentezi cu ce doresti, sau cu ciocolata rasa, sau cu crema de ciocolata, sau cu jele
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii