autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulou ,,AMICII''din piept de pui

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 ianuarie 2006

Ingrediente
-460g piept de pui dezosat, -200g cascaval, -1oo g capere, -50g cogosari murati rosii, -50g mustar, -150g ciuperci, -100g ulei de masline, -20g condimente pentru gratar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

1.Pieptul de pui de transeaza la 140g friptura se bate usor sa nu se sfarime ,se unge ulei si mustar pieptul pe ambele parti se condimenteaza,se aseaza peste acesta gogosari taiati julien ,caperele ,cascavalul ras ,ciupercile si se ruleaza se impacheteaza in folie de staniol si se da la cuptor 25 minute.Se servesc cu cascavalul ras deasupra si sos cald de smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou ,,AMICII''din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe

Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe

Se desfasoara pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i

15 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulou din piept de pui

Rulou din piept de pui

Spalăm și feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • -460g piept de pui dezosat
  • -200g cascaval
  • -1oo g capere
  • -50g cogosari murati rosii
  • -50g mustar
  • -150g ciuperci
  • -100g ulei de masline
  • -20g condimente pentru gratar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Gulas de fasole boabe