autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Rulou Brasovean 1 portie

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2015

Ingrediente
220 g cotlet de porc in crud, 1 ou fiert tare, 1 castravete cornisor, 100 g de carne tocata de porc, Sare, piper, Malai, 1 bucata de carnat, 100 g de branza, Verdeturi(marar, ceapa verde, tarhon), Vib alb, Ulei, unt, 1 ceapa

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita, se ia castravetele si i se taie capetele. Aplatizam cotletul, saram si piperam. Putem un strat de carne tocata peste care adaugam oul curatat de coaja si fiert tare, precum si castravetele.

Imbracam bine si venim cu felia de cotlet de porc deasupra si imbracam toata compozitia in carne. Legam cu ata alimentara sa nu se desfaca. Incingem unt si ulei intr-o tigaie si tragem cotletul pe toate fetele pana isi schimba culoarea dupa care dam la cuptor la T160-180 de grade 40 de minute.

Garnitura pregatita de mine a fost mamaliga cu carnat si branza. Am facut o mamaliga mai moale, am luat o forma am udat-o cu putina apa si am pus hartie cerata. Am asezat un strat mai consistent de mamaliga am pus carnatul si cubuletele de branza si am acoperit cu mamaliga. Am dat la cuptor 20 de minute la 180 grade.

Facem un sos de verdeturi: ceapa verde(cozile), marar, tarhon le taiem marunt, ceapa la fel o taiem marunt. Intr-o tigaie punem unt si ulei, adaugam ceapa si verdeata. Lasam sa se caleasca, saram si piperam si adaugam putin vin alb. Lasam sa scada pana la jumatate, dupa care vom blenda sosul si il vom strecura.
Puteti decora cum doriti.

Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou Brasovean 1 portie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri picante de pui

Rulouri picante de pui

Pieptul de pui se spala, se taie in fasii pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele asa incat

27 voturi    8 comentarii
40 min
Fripturi
Steak de porc cu sos vierge

Steak de porc cu sos vierge

În ultima vreme am postat cam multe dulciuri și niciun fel principal, așa că azi am decis

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 220 g cotlet de porc in crud
  • 1 ou fiert tare
  • 1 castravete cornisor
  • 100 g de carne tocata de porc
  • Sare
  • piper
  • Malai
  • 1 bucata de carnat
  • 100 g de branza
  • Verdeturi(marar
  • ceapa verde
  • tarhon)
  • Vib alb
  • Ulei
  • unt
  • 1 ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui umplut