autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Rulou de carne cu alune

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
4 feii muschi de porc, 300 carne de vitel, 4 felii de costita, alune prajite, zdrobite (nu macinate), o ceapa calita, condimente,, foi de varza dulce,oparita putin, smantana, o lingura faina, o lingura de unt, alune macinate, 1 lingura coniac

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Umplutura:
Carnea si costita se dau pe masina, se incorporeaza cu alunele, ceapa si condimentele
Muschiul se portioneazain felii, se bate foarte putin,se umple cu tocatura, se ruleaza si se inveleste in frunzele de varza.
Se dau la fiert,ca sarmalele.
Se serveste cu sos de smantana.
Din faina, o lingura de unt,smantana si coniac se obtine un sos alb, la care se adauga alunele macinate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de carne cu alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu carne de la garnita

Cartofi aurii cu carne de la garnita

Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati potrivite si se spala bine.Ii punem intr-o oala cu

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

91 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 feii muschi de porc
  • 300 carne de vitel
  • 4 felii de costita
  • alune prajite
  • zdrobite (nu macinate)
  • o ceapa calita
  • condimente,
  • foi de varza dulce,oparita putin
  • smantana
  • o lingura faina
  • o lingura de unt
  • alune macinate
  • 1 lingura coniac

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Limba de vaca in sos de ciuperci