autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Rulou de carne cu alune

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
4 feii muschi de porc, 300 carne de vitel, 4 felii de costita, alune prajite, zdrobite (nu macinate), o ceapa calita, condimente,, foi de varza dulce,oparita putin, smantana, o lingura faina, o lingura de unt, alune macinate, 1 lingura coniac

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Umplutura:
Carnea si costita se dau pe masina, se incorporeaza cu alunele, ceapa si condimentele
Muschiul se portioneazain felii, se bate foarte putin,se umple cu tocatura, se ruleaza si se inveleste in frunzele de varza.
Se dau la fiert,ca sarmalele.
Se serveste cu sos de smantana.
Din faina, o lingura de unt,smantana si coniac se obtine un sos alb, la care se adauga alunele macinate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de carne cu alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu ciolan

Sarmale cu ciolan

Varza proaspata se opareste intreaga in apa in care se pune putin otet, pana frunzele se inmoaie

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 feii muschi de porc
  • 300 carne de vitel
  • 4 felii de costita
  • alune prajite
  • zdrobite (nu macinate)
  • o ceapa calita
  • condimente,
  • foi de varza dulce,oparita putin
  • smantana
  • o lingura faina
  • o lingura de unt
  • alune macinate
  • 1 lingura coniac

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Carnaciori de mistret cu mamaliguta