Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire, aproximativ. Pe acest filet punem: spek-ul sau prosciutto-ul crudo unul linga altul, pesmetul imprastiat in ploaie, parmezanul la fel, patrunjelul tocat marunt. Rulam si legam cu firul alimentar. Il coacem pt. cca o ora , depinde de cuporul ce il avem. Se taie felii si se serveste. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii