autor:

claudia

» » Mancaruri cu carne

Rulou de carne de porc

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Filet de carne porc cca. 1 kg, 100gr. spek sau prosciutto crudo, un buchetel de patrunjel,50gr. pesmet,50gr. parmezan,50 ml.vin alb,fir alimentar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire, aproximativ. Pe acest filet punem: spek-ul sau prosciutto-ul crudo unul linga altul, pesmetul imprastiat in ploaie, parmezanul la fel, patrunjelul tocat marunt. Rulam si legam cu firul alimentar. Il coacem pt. cca o ora , depinde de cuporul ce il avem. Se taie felii si se serveste. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vanata impanata cu carne tocata

Vanata impanata cu carne tocata

Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un

19 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Spezzatino (Tocanita) siciliana pe pat de orez.

Spezzatino (Tocanita) siciliana pe pat de orez.

Se taie carnea in bucati mai marisoare, se pune la rumenit, la foc mare, in uleiul incins si untul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Filet de carne porc cca. 1 kg
  • 100gr. spek sau prosciutto crudo
  • un buchetel de patrunjel,50gr. pesmet,50gr. parmezan,50 ml.vin alb,fir alimentar.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Budinca de cartofi cu piept de pui