Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire, aproximativ. Pe acest filet punem: spek-ul sau prosciutto-ul crudo unul linga altul, pesmetul imprastiat in ploaie, parmezanul la fel, patrunjelul tocat marunt. Rulam si legam cu firul alimentar. Il coacem pt. cca o ora , depinde de cuporul ce il avem. Se taie felii si se serveste. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii