1.Pieptul de pui se portioneaza fleici de 100g.
2.Se bate oul se amesteca cu cascavalul ciupercile ,piperul se presara barbecue.
3.Pe o foaie de staniol se aseaza cubulete mici de unt :asezam pieptul de curcan si-l ungem cu sos pizza . Adaugam cascavalul amestecat cu oul cite doua lingurite din aceasta compozitie,maslinele rondele ,boabele de porumb,se ruleaza cu staniolul se repeta asa cu tot pieptul de curcan se aseaza intr-o tava si se da la cuptorul incins 10 minute .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii