Doresc sa incep aceasta reteta cu o prezentare generala si anume voi face un piept de pui umplut cu kaizer si ciuperci, o pulpa de pui umpluta cu cabanos, morcovi,ardei,mazare, peste cele doua rulouri umplute voi turna un sos de rosii cu busuioc si usturoi, iar langa voi pune legumele facute la abur.
Modul de preparare:
1- Rulourile umplute:
Am nevoie de aproximativ 100 grame de piept de pui pe care o sa-l bat ca pentru snitel. Apoi, pregatesc umplutura: tai ciupercile marunt, kaizerul, o ceapa verde si le punem la calit. Ca ulei il folosesc pe cel de masline.Dupa ce s-au calit, le vom lasa la racit si vom adauga un ou, 100 grame cascaval, sare si piper dupa gust. Se ia pieptul batut, se pune un pic de sare si piper si apoi se ia compozitia si se pune pe pieptul de pui, dupa care se ruleaza, se infig niste scobitori ca sa nu se desfaca. Acum, ma voi ocupa de pulpa de pui. La fel se bate si ea ca la gratar, se pune sare si piper si punem umplutara. Pui la fiert mazarea boabe, morcovi taiati fasii subtiri. Dupa ce s-au fiert, ii lasam la racit. Tai o jumatate de ardei fasii subtiri, aproximativ 100 grame de cabanos taiat in cuburi mici si mazarea, morcovii, adaug un ou si asezonez cu sare si piper. Punem umplutura obtinuta in pulpa de pui, o facem rulou punem din nou scobitori, iar apoi impreuna cu pieptul de pui il punem la prajit aproximativ 5 minute, dupa care ii punem la cuptor aprox 30-40 minute.
2- Sosul: tai 2, 3 rosii decojite de pielita, lei pui in tigaie impreuna cu 1, 2 cepe verzi ,1/2 gogosar, busuioc verde, usturoi care il punem pe la sfarsit. Se pune sare si piper dupa gust. Dupa ce s-a facut sosul il dam prin blender ca sa obtinem un sos fin.
3: Legumele : Punem intr-un aparat cu abur legumele aproximativ 10, 15 minute, le asezonam cu sare si piper. Montam preparatul nostru pe o farfurie si anume: punem pe mijloc cele doua rulouri umplute sosul peste, iar langa legumele. Eu va doresc pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii