autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulou de pui cu legume

Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2013

Ingrediente
100 grame piept de pui, 100 grame pulpa de pui, 200 grame ciuperci, 100 grame kaizer, 3,4 catei de usturoi, 2 ardei rosu, sare piper, cateva buchete broccoli, 3,4 morcovi mici, 100 grame fasole verde pastai, 1rosie, busuioc, 2 oua, ceapa verde, 100 grame cascaval, 100 grame cabanos

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Doresc sa incep aceasta reteta cu o prezentare generala si anume voi face un piept de pui umplut cu kaizer si ciuperci, o pulpa de pui umpluta cu cabanos, morcovi,ardei,mazare, peste cele doua rulouri umplute voi turna un sos de rosii cu busuioc si usturoi, iar langa voi pune legumele facute la abur.



Modul de preparare:



1- Rulourile umplute:



Am nevoie de aproximativ 100 grame de piept de pui pe care o sa-l bat ca pentru snitel. Apoi, pregatesc umplutura: tai ciupercile marunt, kaizerul, o ceapa verde si le punem la calit. Ca ulei il folosesc pe cel de masline.Dupa ce s-au calit, le vom lasa la racit si vom adauga un ou, 100 grame cascaval, sare si piper dupa gust. Se ia pieptul batut, se pune un pic de sare si piper si apoi se ia compozitia si se pune pe pieptul de pui, dupa care se ruleaza, se infig niste scobitori ca sa nu se desfaca. Acum, ma voi ocupa de pulpa de pui. La fel se bate si ea ca la gratar, se pune sare si piper si punem umplutara. Pui la fiert mazarea boabe, morcovi taiati fasii subtiri. Dupa ce s-au fiert, ii lasam la racit. Tai o jumatate de ardei fasii subtiri, aproximativ 100 grame de cabanos taiat in cuburi mici si mazarea, morcovii, adaug un ou si asezonez cu sare si piper. Punem umplutura obtinuta in pulpa de pui, o facem rulou punem din nou scobitori, iar apoi impreuna cu pieptul de pui il punem la prajit aproximativ 5 minute, dupa care ii punem la cuptor aprox 30-40 minute.



2- Sosul: tai 2, 3 rosii decojite de pielita, lei pui in tigaie impreuna cu 1, 2 cepe verzi ,1/2 gogosar, busuioc verde, usturoi care il punem pe la sfarsit. Se pune sare si piper dupa gust. Dupa ce s-a facut sosul il dam prin blender ca sa obtinem un sos fin.



3: Legumele : Punem intr-un aparat cu abur legumele aproximativ 10, 15 minute, le asezonam cu sare si piper. Montam preparatul nostru pe o farfurie si anume: punem pe mijloc cele doua rulouri umplute sosul peste, iar langa legumele. Eu va doresc pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulou  de pui cu garnitura de legume

Rulou de pui cu garnitura de legume

Impart pieptul de pui in patru,le bat cu ciocanul de carne,le dau cu sare si apoi asez intr-un capat

6 voturi    2 comentarii
50 min
Fripturi
Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele: Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Risotto cu ceapa verde