Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
file de peste, ceapa, morcov, ulei, otet, condimente
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Pestele file se taie in fasii late, se umple cu felii de morcov si ceapa juliene, se ruleaza, se asaza in tava, se presara condimente si usturoi pisat pe fiecare rulou, se garniseste cu cate o fasie de gogosar murat. Se toarna in tava o cescuta ulei si una de otet si se da la cuptorul in prealabil incins. Seserveste cu garnitura de cartofi nature.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate