Ingrediente
450-500 g piept de curcan, 6 feliute subtiri de cascaval (branza topita), 1/2 gogosar acru (1 castravete acru), 5-6 catei de usturoi (usturoi granulat), 3-4 linguri ulei de masline, sare, piper, cimbru, boia (concentrat de pui/ciuperci/legume) sau orice alt mix de condimente preferati
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Ungeti carnea cu uleiul de masline ramas, asezati deasupra feliile de cascaval, iar intr-o parte formati o bagheta de fasii de gogosar si/sau castravete acru. Incepeti sa rulati din partea cu gogosarul, lasand folia afara, apoi impachetati bine ruloul in folie. Impachetati-l intr-o alta folie si asezati-l pe un gratar cu capac.
Lasati ruloul pe gratar, la foc mediu, 20 minute. La jumatatea timpului, intoarceti-l pe cealalta parte.
Luati apoi ruloul de pe gratar, asezati-l pe un platou si indepartati cu grija folia.
Dupa ce s-a racorit putin taiati-l felii de 12-15 mm grosime, decorati cu gogosari, usturoi, castraveti, peperoni, foi de dafin si patrunjel verde.
Se serveste cu diferite sosuri (de usturoi, de rosii, de stafide brune sau aurii), langa diferite garnituri (orez, legume, cartofi) si salate (salata verde, de varza rosie sau murata, de sfecla, etc.), muraturi, mujdei, etc. dupa preferinta.
Pofta buna.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 martie 2010
O finete de mancare si arata grozav!*****Am salvat reteta.