autor:

Doina  Varga

» » Mancaruri cu carne

Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
2 bucati piept de pui fara os si piele, 100 g cascaval, 150 g bacon, 2 gogosari, 1-2 peperoni, 1 rosie si cateva rosii mici de decor, 1 legatura patrunjel, 2 mere, 1 gutuie, 1 morcov, 1 mana frunze spanac, 4 linguri ulei de masline, sare, piper, cimbru, paprika

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se desfasoara pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, paprika.

Intindeti pe masa o bucata de folie mai mare decat pieptul de pui si ungeti-o cu o lingura de ulei de masline. Intindeti pe ea pieptul peste care puneti intr-o parte felii de bacon iar pe cealalta parte felii de cascaval.

Separat caliti intr-o tigaie in uleiul de masline ramas gogosarii si peperoni tocati bucati mici, condimentati si adaugati verdeata tocata. Lasati la foc mic cu capac pana scade zeama, apoi puneti ardeii uniform peste bacon. Infasurati ruloul in folie incepand din partea cu ardeii (vezi video).

Intr-o tava mai inalta puneti frunzele de spanac, ruloul, rosia taiata felii, morcovul feliat si fructele taiate bucati. Condimentati, turnati doua pahare de apa si dati tava la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.

Scoateti tava din cuptor, lasati putin sa se racoreasca, indepartati folia si pregatiti portiile. Puneti pe farfurii felii de rulou, garnitura din tava, putina zeama si garnisiti cu rosii mici si frunze de patrunjel.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Mmmm ce bunatate,eu stiu cat de buna este pentru ca am facut si eu cu mere si pui si peste.Felicitari.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

    Multumesc, Anastasia. Pupici.

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      mai Doina , mi-a lasat gura apa pe cuvant :)) ! bravo cu plus...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Multumesc mult.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Delicios> Nota 10 cu felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui fara os si piele
  • 100 g cascaval
  • 150 g bacon
  • 2 gogosari
  • 1-2 peperoni
  • 1 rosie si cateva rosii mici de decor
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 mere
  • 1 gutuie
  • 1 morcov
  • 1 mana frunze spanac
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • paprika

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

135 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor