autor:

Anonim

» » Aperitive

rulou din stavrid cu salata a la russe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, cartofi, morcovi, ceapa, castraveti, mazare, mustar,, patrunjel verde, piper, sare, foi de dafin, maioneza, aspic

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Rulourile de peste se fierb in apa cu ceapa , foi de dafin cu sare cca 10 min si se racesc. Salata a la rus se preparara astfel:cartofii, morcovii, castravetii si mazarea se amesteca cu maioneza, se adauga mustar,piper,sare,amestecandu-se pana ce se obtine o compozitie omogena.Salata obtinuta se asaza pe platou , deasupra se pun rulourile de peste se orneaza cu maioneza , morcovi , patrunjel verde si se innapeaza cu aspic.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulou din stavrid cu salata a la russe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Ingredientele pt blat se amesteca precum cea de chec, apoi se taie legumele, sunca, branza se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)