autor:

strumfii bucatari

» » Mancaruri cu carne

Rulou porc

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 mai 2016

Ingrediente
2 kg muşchi de porc, 6-8 felii bacon, 8-10 felii caşcaval, 1 căpăţână de usturoi, 3 linguri muştar, 3 linguri ulei, sare, piper si oregano dupa gust, 150 g şuncă, 6 cartofi, Pentru salata:, Varza, morcov, sare, piper, ulei si zeama de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam bine carnea de porc si o deschidem. O batem putin. Curatam usturoi si il punem in blender, il facem crema. Intr un bol punem mustar, sare, ulei, piper,oregano si mustar si amestecam bine. Punem o folie de aluminiu pe masa si cu o pensula o ungem cu sos de mustar punem carnea, ungem cu sos de mustar si asezam bacon, sunca si cascaval. Rulam impreuna cu folia de aluminiu. Lasam la rece toata noaptea. Spalam cartofii si ii stergem cu hartie de bucatarie. Ii crestam + si ii ungem cu sos de mustar. Ii punem in folie de aluminiu separat. Ii adaugam linga rulou stropim cu putin ulei. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 2 ore. Spalam si curatam varza si morcov le dam pe razatoare. Punem in bol adaugam ulei, sare piper si zeama de lamaie si amestecam.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg muşchi de porc
  • 6-8 felii bacon
  • 8-10 felii caşcaval
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 3 linguri muştar
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper si oregano dupa gust
  • 150 g şuncă
  • 6 cartofi
  • Pentru salata:
  • Varza
  • morcov
  • sare
  • piper
  • ulei si zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi