autor:

strumfii bucatari

» » Mancaruri cu carne

Rulou porc

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 mai 2016

Ingrediente
2 kg muşchi de porc, 6-8 felii bacon, 8-10 felii caşcaval, 1 căpăţână de usturoi, 3 linguri muştar, 3 linguri ulei, sare, piper si oregano dupa gust, 150 g şuncă, 6 cartofi, Pentru salata:, Varza, morcov, sare, piper, ulei si zeama de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam bine carnea de porc si o deschidem. O batem putin. Curatam usturoi si il punem in blender, il facem crema. Intr un bol punem mustar, sare, ulei, piper,oregano si mustar si amestecam bine. Punem o folie de aluminiu pe masa si cu o pensula o ungem cu sos de mustar punem carnea, ungem cu sos de mustar si asezam bacon, sunca si cascaval. Rulam impreuna cu folia de aluminiu. Lasam la rece toata noaptea. Spalam cartofii si ii stergem cu hartie de bucatarie. Ii crestam + si ii ungem cu sos de mustar. Ii punem in folie de aluminiu separat. Ii adaugam linga rulou stropim cu putin ulei. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 2 ore. Spalam si curatam varza si morcov le dam pe razatoare. Punem in bol adaugam ulei, sare piper si zeama de lamaie si amestecam.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg muşchi de porc
  • 6-8 felii bacon
  • 8-10 felii caşcaval
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 3 linguri muştar
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper si oregano dupa gust
  • 150 g şuncă
  • 6 cartofi
  • Pentru salata:
  • Varza
  • morcov
  • sare
  • piper
  • ulei si zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen