autor:

My Fancy Cake

» » , Aperitive, Paste si pizza

Rulouri Caprese

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Ingrediente
600 gr faina, 1 cub drojdie proaspata sau 1 pliculet drojdie uscata, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar, 300 ml lapte caldut, 50 ml ulei masline., Pentru sosul Caprese din: 1 rosie mare, 100 ml bulion (de preferat preparat in casa), 50 ml ulei masline, 250 gr mozzarella proaspata, sare, piper si bineinteles busuioc (10 frunzulite)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Amestecam drojdia cu zaharul si cu jumatate din cantitatea de lapte caldut. Lasam drojdia la crescut 10 minute, apoi o adaugam peste faina proaspat cernuta amestecata cu sare.
Amestecam apoi adaugam restul de lapte si uleiul de masline. Framantam timp de 10 minute pana obtinem un aluat elastic nelipicios. Lasam la crescut 1 ora intr-un loc cald.
Pentru sos punem toate ingredientele intr-un blender si le mixam bine. Intindem aluatul sub forma de dreptunghi si il acoperim cu un strat de sos lasand o margine libera de aproximativ 2 cm apoi rulam.
Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de 2-3 cm inaltime pe care le asezam pe o tava acoperita cu hartie de copt.Din sosul caprese pastram 2 linguri si acoperim fiecare rulou cu cate o lingurita de sos.Coacem rulorile timp de 15 minute la 180 grade Celsius.Le putem servi atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri Caprese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Mamaliguta cu cartofi

Mamaliguta cu cartofi

Se pune apa a fiert cu sarea,se curarata cartofii ,se spala,se taie in patratele mici si se fierb.Cind

8 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete tricolore cu ciuperci fripte

Spaghete tricolore cu ciuperci fripte

Prima data, incingem o tigaie si aruncam pe fundul ei un praf de sare de mare.Punem ciupercile spalate

5 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Marius Marchis (Bucatar sef):

    A iesit bine. Dar am tinut-o 30 de minute in cuptor nu 15.

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine):

    In primul rand doresc sa-i multumesc Ralucai pentru reteta, sunt foarte bune aceste rulouri! Eu am mai adaugat masline verzi, deoarece imi plac mult si in loc de mozzarella am folosit cascaval afumat.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marius Marchis , 04 decembrie 2014

    15 minute e prea putin. Raman crude. pe la 25 - 30 colo.

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2011

    Interesantă reţeta şi uşor de făcut. Am salvat-o şi promit să revin cu poze .Felicitări!

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2011

    Salvat in cartea de retete :)) Felicitari, cred ca sunt f gustoase!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 600 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata sau 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 300 ml lapte caldut
  • 50 ml ulei masline.
  • Pentru sosul Caprese din: 1 rosie mare
  • 100 ml bulion (de preferat preparat in casa)
  • 50 ml ulei masline
  • 250 gr mozzarella proaspata
  • sare
  • piper si bineinteles busuioc (10 frunzulite)

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

danutza (Chef de cuisine)

Interesantă reţeta şi uşor de făcut. Am salvat-o şi promit să revin cu poze .Felicitări!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu ton