autor:

My Fancy Cake

» » , Aperitive, Paste si pizza

Rulouri Caprese

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 octombrie 2011

Ingrediente
600 gr faina, 1 cub drojdie proaspata sau 1 pliculet drojdie uscata, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar, 300 ml lapte caldut, 50 ml ulei masline., Pentru sosul Caprese din: 1 rosie mare, 100 ml bulion (de preferat preparat in casa), 50 ml ulei masline, 250 gr mozzarella proaspata, sare, piper si bineinteles busuioc (10 frunzulite)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Amestecam drojdia cu zaharul si cu jumatate din cantitatea de lapte caldut. Lasam drojdia la crescut 10 minute, apoi o adaugam peste faina proaspat cernuta amestecata cu sare.
Amestecam apoi adaugam restul de lapte si uleiul de masline. Framantam timp de 10 minute pana obtinem un aluat elastic nelipicios. Lasam la crescut 1 ora intr-un loc cald.
Pentru sos punem toate ingredientele intr-un blender si le mixam bine. Intindem aluatul sub forma de dreptunghi si il acoperim cu un strat de sos lasand o margine libera de aproximativ 2 cm apoi rulam.
Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de 2-3 cm inaltime pe care le asezam pe o tava acoperita cu hartie de copt.Din sosul caprese pastram 2 linguri si acoperim fiecare rulou cu cate o lingurita de sos.Coacem rulorile timp de 15 minute la 180 grade Celsius.Le putem servi atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri Caprese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete de primvara

Spaghete de primvara

1. Uleiul de masline se pune intr-un vas si se incinge. 2. Se adauga ceapa taiata fin, ceapa verde

8 voturi    7 comentarii
1h
Paste si pizza
Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucola

Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucola

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgem de apa si clatim cu apa rece. Usturoiul

1 vot    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Marius Marchis (Bucatar sef):

    A iesit bine. Dar am tinut-o 30 de minute in cuptor nu 15.

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine):

    In primul rand doresc sa-i multumesc Ralucai pentru reteta, sunt foarte bune aceste rulouri! Eu am mai adaugat masline verzi, deoarece imi plac mult si in loc de mozzarella am folosit cascaval afumat.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marius Marchis , 04 decembrie 2014

    15 minute e prea putin. Raman crude. pe la 25 - 30 colo.

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2011

    Interesantă reţeta şi uşor de făcut. Am salvat-o şi promit să revin cu poze .Felicitări!

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2011

    Salvat in cartea de retete :)) Felicitari, cred ca sunt f gustoase!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 600 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata sau 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 300 ml lapte caldut
  • 50 ml ulei masline.
  • Pentru sosul Caprese din: 1 rosie mare
  • 100 ml bulion (de preferat preparat in casa)
  • 50 ml ulei masline
  • 250 gr mozzarella proaspata
  • sare
  • piper si bineinteles busuioc (10 frunzulite)

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

14 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

danutza (Chef de cuisine)

Interesantă reţeta şi uşor de făcut. Am salvat-o şi promit să revin cu poze .Felicitări!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza