autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulouri cu branza sarata si smantana

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2013

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 500 g telemea de oaie, 200 g smantana, un galbenus, marar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Foile de placinta se lasa la dezghetat.Intre timp se faramiteaza branza cu ajutorul unei furculite(eu am ales varianta asta)sau se rade si se amesteca cu smantana si mararul.Este de preferat sa folosim marar verde dar eu nu am avut in casa decat uscat asa ca pe acesta l-am folosit.
Cand foitajul este dezghetat se intinde o foaie de placinta pe care o ungem cu unt sau ulei si tot asa pana la ultima foaie..Asezam foile una peste alta(cate 4 la numar) si la unul din capete punem cateva linguri generoase din compozitia de mai sus.
Rulam si asezam rulourile intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt.
Batem bine un galbenusi si ungem fiecare rulou in parte .Dam la cuptor si lasam sa se rumeneasca frumos dupa care scoatem din cuptor si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza sarata si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza FLUTURAS

Pateuri cu branza FLUTURAS

Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se

6 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Balmos ca in Maramures

Balmos ca in Maramures

Balmosul traditional din Maramures se face la ceaun, afara, in curtea casei, dar se poate realiza

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

    Arata super !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2013

    multumesc Valentina!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    Ca de obicei...nota 10 cu felicitari...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500 g telemea de oaie
  • 200 g smantana
  • un galbenus
  • marar
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

multumesc Valentina!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Mozzarelline pané