Foile de placinta se lasa la dezghetat.Intre timp se faramiteaza branza cu ajutorul unei furculite(eu am ales varianta asta)sau se rade si se amesteca cu smantana si mararul.Este de preferat sa folosim marar verde dar eu nu am avut in casa decat uscat asa ca pe acesta l-am folosit.
Cand foitajul este dezghetat se intinde o foaie de placinta pe care o ungem cu unt sau ulei si tot asa pana la ultima foaie..Asezam foile una peste alta(cate 4 la numar) si la unul din capete punem cateva linguri generoase din compozitia de mai sus.
Rulam si asezam rulourile intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt.
Batem bine un galbenusi si ungem fiecare rulou in parte .Dam la cuptor si lasam sa se rumeneasca frumos dupa care scoatem din cuptor si servim.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii