Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat dar nu prea subtire.
Baconul l-am feliat cat de subtire am putut.
Am rulat pieptul de pui peste carnati si am asezat feliile de bacon pe lungimea carnatilor.
Mi-au intrat cate trei felii la fiecare carnat.
Am legat rulourile cu sfoara pentru a nu se desface si le-am asezat in tava unsa cu putin ulei.
Nu am mai condimentat cu nimic, nici sare nu am mai pus deoarece au fost carnatii destul de condimentati.
Am intepat fiecare rulou din loc in loc si am dat tava la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.
Pe parcurs am mai intors rulourile de pe o parte pe cealalta.
Sunt foarte bune si de efect la o masa festiva!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii