Rulouri cu crema de branza

Intr-un bol adaugam untura, zaharul, sarea, amoniu si laptele.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Rulouri cu crema de branza

Ingrediente

  • Aluat
  • 1 cana untura
  • 1/2 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 plic amoniu
  • faina cat cuprinde
  • Crema de branza
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un bol adaugam untura, zaharul, sarea, amoniu si laptele, amestecam dupa care adaugam treptat faina,pana rezulta un aluat omogen si elastic.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Intr-un bol adaugam branza de vaci proaspata, smantana, mararul, ceapa, usturoiul spalat si tocat, sare si piper dupa gust si amestecam bine. Dam la frigider pana umplem rulourile.

Intindem aluatul pe masa infainata taiem fasii de cca. 1-2 cm dupa care rulam pe rulourile unse cu ulei.

Le prajim in baie de ulei dupa care le scoatem intr-un vas, le lasam sa se raceasca dupa care le scoatem formele.

Dupa ce s-au racit umplem rulourile cu crema cu ajutorul unei lingurite.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor