autor:

kamkrys75

» » Aluaturi si Foietaje

Rulouri cu spanac

Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2011

Ingrediente
Pentru aluat:, , 1 pahar(200 ml) apa minerala, 1 pahar lapte caldut, 1 ou, 8 linguri de ulei, coaja de lamaie, 2 linguri de zahar, 1 plic de drojdie, 1 praf de sare, faina, , Pentru umplutura, , 1kg spanac congelat, cativa catei de usturoi, cascaval, ulei de masline, 2 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune drojdia la inmuiat cu putin lapte si se lasa sa se odihneasca pentru 8-10 min
Se adauga apoi restul de zahar si lapte, apa minerala, uleiul, oul batut, sarea…se mixeaza in compozitie zaharul si coaja de lamaie apoi incet, incet se adauga faina…se renunta la mixer si se incepe a se framanta aluatul pana cand acesta devine nelipicios…
Se strange aluatul intr-o bila, se presara putina faina deasupra si se lasa la crescut pentru cca 30 de min

Se caleste usturoiul in uleiul de masline,se pune apoi spanacul.Se lasa la racit,se pun cele doua oua si radem cascaval.Le rulam,le ungem cu ou si radem cascaval deasupra.Se da la cuptorul preincalzit la 180gr pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac

Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand

24 voturi    12 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul,

6 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

    O delicateta ! *****

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011

    o bunatate...felicitari pentru reteta si dau *****

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1 pahar(200 ml) apa minerala
  • 1 pahar lapte caldut
  • 1 ou
  • 8 linguri de ulei
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 1 plic de drojdie
  • 1 praf de sare
  • faina
  • Pentru umplutura
  • 1kg spanac congelat
  • cativa catei de usturoi
  • cascaval
  • ulei de masline
  • 2 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de kamkrys75
tarta cu mere

tarta cu mere

Pentru aluat Se amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi

57 voturi    6 comentarii
59 min
Prajituri
tarta cu fructe de padure

tarta cu fructe de padure

Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3

80 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana. Cerneti faina intr-un castron

23 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri

Lia Maria (Chef de cuisine)

O delicateta ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Pasca bunicii