Se pune drojdia la inmuiat cu putin lapte si se lasa sa se odihneasca pentru 8-10 min
Se adauga apoi restul de zahar si lapte, apa minerala, uleiul, oul batut, sarea…se mixeaza in compozitie zaharul si coaja de lamaie apoi incet, incet se adauga faina…se renunta la mixer si se incepe a se framanta aluatul pana cand acesta devine nelipicios…
Se strange aluatul intr-o bila, se presara putina faina deasupra si se lasa la crescut pentru cca 30 de min
Se caleste usturoiul in uleiul de masline,se pune apoi spanacul.Se lasa la racit,se pun cele doua oua si radem cascaval.Le rulam,le ungem cu ou si radem cascaval deasupra.Se da la cuptorul preincalzit la 180gr pana se rumenesc.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii