autor:

Vekas

» » Aluaturi si Foietaje

RULOURI CU SUNCA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Ingrediente
400 gr lapte,, 50 gr ulei,, 600 gr faina,, 1 pachetel drojdie,, 2 galbenusuri,, sare, sunca

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se prepara aluatul:se amesteca laptele,drojdia,uleiul,putina sare si faina si se lasa la cald cca. 45 min.
2.Se intinde aluatul si se taie triunghiuri cu cutitul. Apoi se pune sunca, se ruleaza ,se aseaza in tava,se ung cu galbenusele de ou(batute putin) si se coc in cuptorul preincalzit, la 180*C.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI CU SUNCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe. Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si mozzarella

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr lapte,
  • 50 gr ulei,
  • 600 gr faina,
  • 1 pachetel drojdie,
  • 2 galbenusuri,
  • sare
  • sunca

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Bagheta cu susan