autor:

Maria Namoloiu

» » Aperitive

Rulouri cu vinete

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2005

Ingrediente
2 vinete mijlocii, 12 felii de sunca fiarta, 200g cascaval, ou, faina si pesmet, ulei,

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele, se scurg, se toaca si se sareaza. Feliile de sunca se umplu cu vinete, se pune in mijloc cate un dreptunghi de cascaval, se ruleaza si se prind cu scobitori sau cu ace speciale. Rulourile se dau prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet si se prajesc in baie de ulei incins ori in tigaie, ori in friteuza. Se pot servi atat ca aperitiv cald, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de peste cu vinete

Rulouri de peste cu vinete

Intr-o craticioara se pune untul,laptele,faina si se amesteca la foc mic pana se topeste untul

28 voturi    12 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete mijlocii
  • 12 felii de sunca fiarta
  • 200g cascaval
  • ou
  • faina si pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

32 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Limba soacrei