autor:

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulouri curcan cu mar

Autor: amalia ciorba (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia ciorba (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
500 g carne curcan (pulpa, piept), 4 mere, condimente

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

500 g carne de curcan se taie felii subtiri si se bate pe un tocator si se condimenteaza (sare, piper, verdeturi, usturoi granulat pt aroma)

Se rad cam 3-4 mere pe razatoarea mare

Apoi se pun merele rase pe bucatile de carne

Si se ruleaza, fixandu-se marginile cu scobitori pentru a nu se desface

Rulourile astfel rezultate se pun intr-un vas de yena cu putin ulei de masline si vin alb cat sa ajunga aproape sa acopere rulourile, iar printre ele se pot pune felii de mar taiate putin mai gros, iar la sfarsit se mai condimenteaza putin

Dupa ce au stat la cuptor cam o ora buna se scot si se pot servi, scotandu-se scobitorile

Si asa arata pe farfurie cu garnitura de cartof copt si muraturi(gogosar si castraveti)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri curcan cu mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Interesant.Eu am umplut cu legume,cu branza si cascaval sau cu banane.O sa incerc si cu mere,nu are de ce sa nu fie bun,nu?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

    Interesanta reteta!

  • liliana Voiculescu , 09 martie 2009

    O mica precizare: acele vase termorezistente se numesc de fapt "vase de JENA" dupa numele localitatii unde se fabrica (personal am un vas din acesta vechi de 58 ani), localitate aflata pe teritoriul fostei RDG, respectiv e vorba de Karl Zeiss-Jena, unde se fabrica (?) dak mai este de actualitate, faimoaste lentile optice Zeiss.

    • marius , 30 decembrie 2008

      Super reteta, am sa o incerc, e interesanta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne curcan (pulpa
  • piept)
  • 4 mere
  • condimente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Interesant.Eu am umplut cu legume,cu branza si cascaval sau cu banane.O sa incerc si cu mere,nu are de ce sa nu fie bun,nu?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
cotlet umplut