autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulouri curcan cu mar

Autor: amalia ciorba (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia ciorba (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
500 g carne curcan (pulpa, piept), 4 mere, condimente

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

500 g carne de curcan se taie felii subtiri si se bate pe un tocator si se condimenteaza (sare, piper, verdeturi, usturoi granulat pt aroma)

Se rad cam 3-4 mere pe razatoarea mare

Apoi se pun merele rase pe bucatile de carne

Si se ruleaza, fixandu-se marginile cu scobitori pentru a nu se desface

Rulourile astfel rezultate se pun intr-un vas de yena cu putin ulei de masline si vin alb cat sa ajunga aproape sa acopere rulourile, iar printre ele se pot pune felii de mar taiate putin mai gros, iar la sfarsit se mai condimenteaza putin

Dupa ce au stat la cuptor cam o ora buna se scot si se pot servi, scotandu-se scobitorile

Si asa arata pe farfurie cu garnitura de cartof copt si muraturi(gogosar si castraveti)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri curcan cu mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pateu din ficatei de pui

Pateu din ficatei de pui

Se taie ceapa cubulete si se caleste impreuna cu 2 linguri de unt,apoi se adauga ficateii de pui

10 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute spornice

Chiftelute spornice

Se curata legumele, se dau pe razatoare, se amesteca impreuna cu verdeata tocata marunt, painea inmuiata

7 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Interesant.Eu am umplut cu legume,cu branza si cascaval sau cu banane.O sa incerc si cu mere,nu are de ce sa nu fie bun,nu?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

    Interesanta reteta!

  • Fara foto

    liliana Voiculescu , 09 martie 2009

    O mica precizare: acele vase termorezistente se numesc de fapt "vase de JENA" dupa numele localitatii unde se fabrica (personal am un vas din acesta vechi de 58 ani), localitate aflata pe teritoriul fostei RDG, respectiv e vorba de Karl Zeiss-Jena, unde se fabrica (?) dak mai este de actualitate, faimoaste lentile optice Zeiss.

    • Fara foto

      marius , 30 decembrie 2008

      Super reteta, am sa o incerc, e interesanta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne curcan (pulpa
  • piept)
  • 4 mere
  • condimente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Interesant.Eu am umplut cu legume,cu branza si cascaval sau cu banane.O sa incerc si cu mere,nu are de ce sa nu fie bun,nu?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata