500 g carne de curcan se taie felii subtiri si se bate pe un tocator si se condimenteaza (sare, piper, verdeturi, usturoi granulat pt aroma)
Se rad cam 3-4 mere pe razatoarea mare
Apoi se pun merele rase pe bucatile de carne
Si se ruleaza, fixandu-se marginile cu scobitori pentru a nu se desface
Rulourile astfel rezultate se pun intr-un vas de yena cu putin ulei de masline si vin alb cat sa ajunga aproape sa acopere rulourile, iar printre ele se pot pune felii de mar taiate putin mai gros, iar la sfarsit se mai condimenteaza putin
Dupa ce au stat la cuptor cam o ora buna se scot si se pot servi, scotandu-se scobitorile
Si asa arata pe farfurie cu garnitura de cartof copt si muraturi(gogosar si castraveti)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii