autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulouri curcan cu mar

Autor: amalia ciorba (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia ciorba (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
500 g carne curcan (pulpa, piept), 4 mere, condimente

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

500 g carne de curcan se taie felii subtiri si se bate pe un tocator si se condimenteaza (sare, piper, verdeturi, usturoi granulat pt aroma)

Se rad cam 3-4 mere pe razatoarea mare

Apoi se pun merele rase pe bucatile de carne

Si se ruleaza, fixandu-se marginile cu scobitori pentru a nu se desface

Rulourile astfel rezultate se pun intr-un vas de yena cu putin ulei de masline si vin alb cat sa ajunga aproape sa acopere rulourile, iar printre ele se pot pune felii de mar taiate putin mai gros, iar la sfarsit se mai condimenteaza putin

Dupa ce au stat la cuptor cam o ora buna se scot si se pot servi, scotandu-se scobitorile

Si asa arata pe farfurie cu garnitura de cartof copt si muraturi(gogosar si castraveti)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri curcan cu mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de pui cu sos

Carne de pui cu sos

Carnea curatata se fierbe 5-10 minute, se schimba apa. Se adauga legumele,sare, piper boabe si foaia

73 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Perisoare cu sos de bulion si taitei

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

11 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Interesant.Eu am umplut cu legume,cu branza si cascaval sau cu banane.O sa incerc si cu mere,nu are de ce sa nu fie bun,nu?

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

    Interesanta reteta!

  • Fara foto

    liliana Voiculescu , 09 martie 2009

    O mica precizare: acele vase termorezistente se numesc de fapt "vase de JENA" dupa numele localitatii unde se fabrica (personal am un vas din acesta vechi de 58 ani), localitate aflata pe teritoriul fostei RDG, respectiv e vorba de Karl Zeiss-Jena, unde se fabrica (?) dak mai este de actualitate, faimoaste lentile optice Zeiss.

    • Fara foto

      marius , 30 decembrie 2008

      Super reteta, am sa o incerc, e interesanta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne curcan (pulpa
  • piept)
  • 4 mere
  • condimente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Interesant.Eu am umplut cu legume,cu branza si cascaval sau cu banane.O sa incerc si cu mere,nu are de ce sa nu fie bun,nu?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Coaste de porc fierte in bere