autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RULOURI DE CARNE CU VIN

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
1kg.carne fara os,, 200g.sunca presata (feliata),, 200g.cascaval,, 200g.bacon(feliat),, 1 pahar vin alb,, supa de legume(din cubulet), sare, , piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Carnea se spala, se usuca cu un servet de bucatarie si se taie in 6 felii groase; fiecare felie se sareaza, pipereaza dupa gust. Se iau cate doua felii, se aseaza intre ele cate o felie de cascaval si una de sunca, apoi se leaga cu o ata subtire.
2. Fiecare rulou obtinut se acopera cu fasii de bacon si se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se acopera cu supa de legume si se introduc in cuptorul rece. Se aprinde cuptorul aragazului si se coc la foc potrivit. Dupa cca. 45 minute, se intorc rulourile, se adauga vinul si putina apa rece si se lasa pana se rumenesc (cca. 20min).
3. Se scot rulourile din cuptor, se inlatura ata si fasiile de bacon si se lasa putin sa se raceasca, apoi se taie felii si se servesc cu garnitura dupa dorinta si salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE CARNE CU VIN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare,

9 voturi    6 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker

Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker

Adaugati uleiul in oala interioara. Apasati butonul Menu, selectati programul Fry. Apasati Cooking

1 vot    2 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg.carne fara os,
  • 200g.sunca presata (feliata),
  • 200g.cascaval,
  • 200g.bacon(feliat),
  • 1 pahar vin alb,
  • supa de legume(din cubulet)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
File de vitel cu sos de ceapa si rosii