1. Carnea se spala, se usuca cu un servet de bucatarie si se taie in 6 felii groase; fiecare felie se sareaza, pipereaza dupa gust. Se iau cate doua felii, se aseaza intre ele cate o felie de cascaval si una de sunca, apoi se leaga cu o ata subtire.
2. Fiecare rulou obtinut se acopera cu fasii de bacon si se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se acopera cu supa de legume si se introduc in cuptorul rece. Se aprinde cuptorul aragazului si se coc la foc potrivit. Dupa cca. 45 minute, se intorc rulourile, se adauga vinul si putina apa rece si se lasa pana se rumenesc (cca. 20min).
3. Se scot rulourile din cuptor, se inlatura ata si fasiile de bacon si se lasa putin sa se raceasca, apoi se taie felii si se servesc cu garnitura dupa dorinta si salata de sezon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii