autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RULOURI DE CARNE CU VIN

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
1kg.carne fara os,, 200g.sunca presata (feliata),, 200g.cascaval,, 200g.bacon(feliat),, 1 pahar vin alb,, supa de legume(din cubulet), sare, , piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Carnea se spala, se usuca cu un servet de bucatarie si se taie in 6 felii groase; fiecare felie se sareaza, pipereaza dupa gust. Se iau cate doua felii, se aseaza intre ele cate o felie de cascaval si una de sunca, apoi se leaga cu o ata subtire.
2. Fiecare rulou obtinut se acopera cu fasii de bacon si se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se acopera cu supa de legume si se introduc in cuptorul rece. Se aprinde cuptorul aragazului si se coc la foc potrivit. Dupa cca. 45 minute, se intorc rulourile, se adauga vinul si putina apa rece si se lasa pana se rumenesc (cca. 20min).
3. Se scot rulourile din cuptor, se inlatura ata si fasiile de bacon si se lasa putin sa se raceasca, apoi se taie felii si se servesc cu garnitura dupa dorinta si salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE CARNE CU VIN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate ( se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii

15 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
iahnie de fasole cu sunca afumata

iahnie de fasole cu sunca afumata

- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara

8 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg.carne fara os,
  • 200g.sunca presata (feliata),
  • 200g.cascaval,
  • 200g.bacon(feliat),
  • 1 pahar vin alb,
  • supa de legume(din cubulet)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)