Rulouri de carne panè

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de carne panè

Ingrediente

  • 400g cotlet de porc
  • 200g cascaval felii
  • felii de sunca de praga
  • 1 ou
  • faina sare
  • uleii pt prajeala
  • pesmet

Mod de preparare

Feliile de carne le batem bine cu batatorul de carne,le sarm asezam felii de cascaval,deasupra felii de sunca presata,le rulam le inchidem cu o scobituare,le tavalim prin faina ,apoi prin ou batut si prin pesmet;

Se pajesc in ulei incins ,se scot pe un servet se servesc cu felii de lamaie;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise