Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Ingrediente

  • piept de curcan,
  • sunca afumata felii subtiri,
  • sos bechamel (lapte, unt, faina alba, sare, piper, usturoi granulat),
  • cimbru,
  • cascaval

Mod de preparare

Am batut feliile de piept de curcan, cu ciocanul de snitele. Am presarat cimbru peste bucatile de piept de curcan, am pus o felie de bacon si le-am rulat prinzandu-le cu o scobitoare. Am uns un vas termorezistent cu unt, am asezat rulourile in el.

Sosul bechamel l-am facut din 350 ml lapte cald, 100 gr unt si 2 linguri faina alba, sare, piper si un pic de usturoi granulat (sosul l-am facut mai subtire) si am turnat peste rulouri. L-am bagat la cuptor 45-50 minute (pana prinde o crusta colorata pe deasupra). Dupa ce am asezat ruloul in farfurie, am ras cascaval pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor