autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
ficatei de pui, felii de bacon, sare,, putin vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

40 voturi

Mod de preparare

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza.
Fiecare bucata de ficatel se inveleste intr-o bucata de bacon si se prinde cu scobitori obtinandu-se astfel niste rulouri.Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Cand sunt aproape rumeniti se stropesc cu putin vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza dupa gust. Fiecare bucata de

20 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Sarmale combinate Doina

Sarmale combinate Doina

Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel: caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras

8 voturi    7 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 mai 2012

    Multumesc mult pentru aprecieri si pentru sfaturi...Va pup

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 23 mai 2012

    Trebuie sa fie gustosi, ficatul e putin mai sec iar baconul ii da putina "seva", trebuie sa-l incerc neaparat! Oricum felicitari pentru toate retetele dumneavoastra, sunteti o gospodina desavarsita!

  • Fara foto

    miha818 (Maestru bucatar) , 07 august 2009

    Este o gustare deosebita, un antreu pentru mese speciale; reteta este daneza si se mai poate face si cu prune uscate( fara samburi!) in loc de ficatei; asta pentru cine apreciaza mancarurile dulci-picante, pentru ca se pune ceva mai mult piper.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      E GUSTOS CRED.

    • catalina

      catalina (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Fac si eu reteta asta sa zicem asemanatoare doar ca folosesc carcaniciori in loc de ficat si piept de pui in loc de bacon.

    • Fara foto

      Nadia , 06 august 2009

      Foarte bun trebuie sa fie. Salvez reteta sa o fac si eu. Felicitari, arata nemaipomenit!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Multumesc mult fetelor pentru comentarii! Merg si cu piure,cartofi natur,cartofi prajiti,legume fierte sau sotate.Depinde de imaginatia fiecaruia.

    • Fara foto

      Alice (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Foarte buna reteta, excelenti ficatei, merg si la mese mai sofisticate si reteta e simpla si rapida!

    • marin claudia

      marin claudia (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Reteta gustoasa si usor de preparat, super reteta, bravo!

    • Criss_love

      Criss_love (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      E cam aceeasi reteta cu cea a lui , doar ca ficateii ei sunt inveliti in costita afumata. In concluzie tot "ficatei in pijama" ;), nu-i asa? Da, bacon-ul este un produs mai sofisticat, mai pentru pretentiosi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Ms Cely pt incredere ! Merg foarte bine ! Merg si cu piure,cartofi natur,cartofi prajiti,legume fierte sau sotate.Depinde de imaginatia fiecaruia.

    • Fara foto

      cely , 24 martie 2009

      Servite pe un pat de salata verde mergeeeee mmmmmmm ce bune trebuie sa fie!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

40 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult pentru aprecieri si pentru sfaturi...Va pup

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pate de casa