Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza.
Fiecare bucata de ficatel se inveleste intr-o bucata de bacon si se prinde cu scobitori obtinandu-se astfel niste rulouri.Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Cand sunt aproape rumeniti se stropesc cu putin vin alb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii