autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
ficatei de pui, felii de bacon, sare,piper,condimente, putin vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

40 voturi

Mod de preparare

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza.
Fiecare bucata de ficatel se inveleste intr-o bucata de bacon si se prinde cu scobitori obtinandu-se astfel niste rulouri.Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Cand sunt aproape rumeniti se stropesc cu putin vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza dupa gust. Fiecare bucata de

21 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 mai 2012

    Multumesc mult pentru aprecieri si pentru sfaturi...Va pup

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 23 mai 2012

    Trebuie sa fie gustosi, ficatul e putin mai sec iar baconul ii da putina "seva", trebuie sa-l incerc neaparat! Oricum felicitari pentru toate retetele dumneavoastra, sunteti o gospodina desavarsita!

  • miha818 (Maestru bucatar) , 07 august 2009

    Este o gustare deosebita, un antreu pentru mese speciale; reteta este daneza si se mai poate face si cu prune uscate( fara samburi!) in loc de ficatei; asta pentru cine apreciaza mancarurile dulci-picante, pentru ca se pune ceva mai mult piper.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      E GUSTOS CRED.

    • catalina

      catalina (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Fac si eu reteta asta sa zicem asemanatoare doar ca folosesc carcaniciori in loc de ficat si piept de pui in loc de bacon.

    • Nadia , 06 august 2009

      Foarte bun trebuie sa fie. Salvez reteta sa o fac si eu. Felicitari, arata nemaipomenit!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Multumesc mult fetelor pentru comentarii! Merg si cu piure,cartofi natur,cartofi prajiti,legume fierte sau sotate.Depinde de imaginatia fiecaruia.

    • Alice (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Foarte buna reteta, excelenti ficatei, merg si la mese mai sofisticate si reteta e simpla si rapida!

    • marin claudia

      marin claudia (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Reteta gustoasa si usor de preparat, super reteta, bravo!

    • Criss_love

      Criss_love (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      E cam aceeasi reteta cu cea a lui , doar ca ficateii ei sunt inveliti in costita afumata. In concluzie tot "ficatei in pijama" ;), nu-i asa? Da, bacon-ul este un produs mai sofisticat, mai pentru pretentiosi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Ms Cely pt incredere ! Merg foarte bine ! Merg si cu piure,cartofi natur,cartofi prajiti,legume fierte sau sotate.Depinde de imaginatia fiecaruia.

    • cely , 24 martie 2009

      Servite pe un pat de salata verde mergeeeee mmmmmmm ce bune trebuie sa fie!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

40 voturi

Ingrediente

  • ficatei de pui
  • felii de bacon
  • sare,piper,condimente
  • putin vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult pentru aprecieri si pentru sfaturi...Va pup

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SPANAC CU VITEL SI OCHIURI