Fileurile de peste se curata de pielita, se spala, se scurg de apa, se presara cu sare si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.
Ceapa se taie julienne, se freaca cu sare grunjoasa si se stoarce de zeama pe care a lasat-o.
Morcovul si ardeiul se taie betisoare.
Pe fiecare fileu de hering se aseaza cateva betisoare de morcov, de ardei si putina ceapa. Fileurile se ruleaza, se prind cu scobitori si se pun intr-o tava mai mare. Se adauga supa, piperul boabe, foile de dafin si uleiul.
Tava se pune in cuptorul incins si se lasa fileurile sa se coaca la foc potrivit, pana cand se rumenesc bine deasupra. Se servesc fierbinti cu salata verde si se orneaza cu feliute de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii