autor:

» » Mancaruri cu peste

Rulouri de peste

Autor: Daniela Teodora Pral (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Teodora Pral (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2006

Ingrediente
6 fileuri de peste (crap, cod, macrou, etc), 1 ceapa, 100 g ciuperci, patrunjel tocat, 50 g cascaval, 2 oua, faina, sare, piper,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Fileurile de peste se bat ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza. Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata cubulete, ciupercile, se adauga petrunjelul tocat. Cand este calita, compozitia se aseaza cu o lingura pe fiecare bucata de peste. Se adauga cascaval bucatele sau ras. Se ruleaza, se prind rulourile cu scobitori. Se dau prin faina, apoi prin ou batut si se prajesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri cu peste

Rulouri cu peste

Pentru sos 1. Se amesteca intr-un castron coaja rasa si zeama de lamaie cu menta si iaurtul, apoi

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Rulouri din peste

Rulouri din peste

Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se

47 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 6 fileuri de peste (crap
  • cod
  • macrou
  • etc)
  • 1 ceapa
  • 100 g ciuperci
  • patrunjel tocat
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Reteta de primavara cu peste picant