autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Rulouri de peste

Autor: Daniela Teodora Pral (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Teodora Pral (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2006

Ingrediente
6 fileuri de peste (crap, cod, macrou, etc), 1 ceapa, 100 g ciuperci, patrunjel tocat, 50 g cascaval, 2 oua, faina, sare, piper,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Fileurile de peste se bat ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza. Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata cubulete, ciupercile, se adauga petrunjelul tocat. Cand este calita, compozitia se aseaza cu o lingura pe fiecare bucata de peste. Se adauga cascaval bucatele sau ras. Se ruleaza, se prind rulourile cu scobitori. Se dau prin faina, apoi prin ou batut si se prajesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri de peste cu vinete

Rulouri de peste cu vinete

Intr-o craticioara se pune untul,laptele,faina si se amesteca la foc mic pana se topeste untul

28 voturi    12 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Rulouri de peste la slow cooker Crock Pot

Rulouri de peste la slow cooker Crock Pot

Se presara pe fiecare fileu condiment de peste, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Deasupra

248 voturi    28 comentarii
1h 5 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Caracatita a la Gallega