Fileurile de peste se bat ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza. Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata cubulete, ciupercile, se adauga petrunjelul tocat. Cand este calita, compozitia se aseaza cu o lingura pe fiecare bucata de peste. Se adauga cascaval bucatele sau ras. Se ruleaza, se prind rulourile cu scobitori. Se dau prin faina, apoi prin ou batut si se prajesc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii