autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Rulouri de peste

Autor: Daniela Teodora Pral (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Teodora Pral (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2006

Ingrediente
6 fileuri de peste (crap, cod, macrou, etc), 1 ceapa, 100 g ciuperci, patrunjel tocat, 50 g cascaval, 2 oua, faina, sare, piper,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Fileurile de peste se bat ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza. Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata cubulete, ciupercile, se adauga petrunjelul tocat. Cand este calita, compozitia se aseaza cu o lingura pe fiecare bucata de peste. Se adauga cascaval bucatele sau ras. Se ruleaza, se prind rulourile cu scobitori. Se dau prin faina, apoi prin ou batut si se prajesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri de peste la slow cooker Crock Pot

Rulouri de peste la slow cooker Crock Pot

Se presara pe fiecare fileu condiment de peste, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Deasupra

248 voturi    28 comentarii
1h 5 min
Slow Cooking
Rulouri cu peste

Rulouri cu peste

Pentru sos 1. Se amesteca intr-un castron coaja rasa si zeama de lamaie cu menta si iaurtul, apoi

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne cu ton