autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulouri de porc

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
350-400 g file de porc,, 1 lingura cimbru verde tocat marunt, 2 linguri mustar Dijon,, 3 linguri mustar cu boabe,, 8 felii bacon,, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de porc se taie in bucati de 10 cm lungime si 3 cm diametru, se dau cu sare si piper. Intr-un bol se amesteca cele 2 mustaruri si cimbrul. Cu aceste se unge fiecare bucata de carne. Apoi fiecare bucata se inveleste cu bacon, acoperindu-le in intregime. Fileurile se pun intr-o tava se stropesc cu putin ulei. Tava se da cuptor, la jumatatea spatiului, la 220°C, pentru 10 minute. Apoi se scade temperatura la 180°C. Se mai tine inca 20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri din muschi de porc si sunca

Rulouri din muschi de porc si sunca

Daca muschiul de porc este bucata intreaga se taie felii subtiri care se bat putin cu ciocanul.Fiecare

9 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 350-400 g file de porc,
  • 1 lingura cimbru verde tocat marunt
  • 2 linguri mustar Dijon,
  • 3 linguri mustar cu boabe,
  • 8 felii bacon,
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui la tigaie cu ardei si cartofi la cuptor