1. Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi afumat, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita.
2. Se ruleaza si se prind rulourile cu scobitori. Rulourile se aseaza in tava unsa cu unt si se adauga putina apa. Dupa ce s-au rumenit deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care s-a dizolvat o lingura de faina si se mai tine in cuptor pana se leaga putin.
3. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur presarati cu patrunjel verde si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii