autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RULOURI DE PUI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
2 piepti de pui,, 150 gr. muschi file afumat,, 8 felii branza topita,, 400 gr ciuperci proaspete,, 400 ml. smantana,, 100 gr. unt,, cartofi, , patrunjel verde proaspat tocat,, piper,, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi afumat, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita.
2. Se ruleaza si se prind rulourile cu scobitori. Rulourile se aseaza in tava unsa cu unt si se adauga putina apa. Dupa ce s-au rumenit deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care s-a dizolvat o lingura de faina si se mai tine in cuptor pana se leaga putin.
3. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur presarati cu patrunjel verde si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si

24 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de  fasole verde

Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde

Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei

20 voturi    3 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui,
  • 150 gr. muschi file afumat,
  • 8 felii branza topita,
  • 400 gr ciuperci proaspete,
  • 400 ml. smantana,
  • 100 gr. unt,
  • cartofi
  • patrunjel verde proaspat tocat,
  • piper,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli