Fileurile din piept de pui se bat bine se condimenteaza se pun pe cate o folie de aluminiu pe fiecare bucata de file de aseaza
cascaval taiat bucatele si gogosari murati.Se ruleaza se impaturesc in folia de aluminiu,apoi se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se pun fileurile invelite in folie de aluminiu timp de 15 min, se scot din folie se lasa sa se raceasca se dau prin ou batut, pesmet uscat se pun la prajit in ulei incins

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii