Preparare:
Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele,astfel incat sa se obtina felii nu foarte groase care se presara cu sare si piper.
Mustarul (cate o lingurita pentru fiecare rulou) se amesteca cu patrunjelul tocat si se unge carnea pe interior cu acest amestec.
Se ruleaza si se prind rulourile cu scobitori.Se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hartie si se scot scobitorile.Se servesc imediat.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii