autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Rulouri de pui cu banane

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1-2 piepti de pui, 4 morcovi, 2 ardei (1 rosu / 1 verde), 1 fir praz, 2-3 banane, cateva seminte de rodii, ulei, unt, sare, piper, vin alb, putin cognac

Dificultate: Medie Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Morcovii se fierb, ardeii si prazul se taie in bastonase, dupa ce morcovii s-au fiert, se pun bastonasele de ardei precum si fasii de praz, impreuna cu morcovii dupa care ruleaza si se prind cu scobitori si se va pune la fiert intr-un sos format din :

2-3 linguri de pasta de tomate,
2-3 catei de usturoi
1 crenguta de rozmarin
ulei de masline, sare, boia.

Se pun rulourile inauntru si se fierb 10-15 minute, dupa care se scot pe servetele absorbante si se da la o parte, dupa 5 minute rulourile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se vor plaji la foc mic.

Separat se taie bananele, se pun in alta tigaie in care a fost pus 100-150 gr de unt, cand untul se topeste se pun bananele si semintele de rodie, untul nu trebuie sa fie in exces, se lasa sa se patrunda bananele si se toarna cognac peste, se flambeaza dupa care flacara va fi stinsa cu ½ ceasca de vin demi-sec, se mai lasa 5 minute dupa care se scot bananele si rodiile, in aceeasi tigaie se mai adauga fasii de praz si morcovi taiati bastonase pentru a se prajii in pic.

Se aranjeaza farfuria cu rulouri. si se decoreaza cu seminte de rodii, fire de praz si bastonase de morcovi.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel umplut

Miel umplut

Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.Umplutura

13 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi
Friptură de porc cu ceapă la tavă

Friptură de porc cu ceapă la tavă

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Va multumesc tuturor pentru comentarii cu un plus pentru Alina si doamna Proca. Va multumesc tuturor si sper sa atasez si alte retete care sa va intereseze. Cu drag, Nico

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Interesant !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    O reteta exotica!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Buna,chiar foarte buna combinatia.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Extraordinara reteta.Mereu ma minunez cand vad cate o reteta de mancare in care se adauga si fructe.N-am incercat niciodata, dar imi voi face curaj.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)

Va multumesc tuturor pentru comentarii cu un plus pentru Alina si doamna Proca. Va multumesc tuturor si sper sa atasez si alte retete care sa va intereseze. Cu drag, Nico

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi