Ingrediente
1-2 piepti de pui, 4 morcovi, 2 ardei (1 rosu / 1 verde), 1 fir praz, 2-3 banane, cateva seminte de rodii, ulei, unt, sare, piper, vin alb, putin cognac
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
18 voturi
Mod de preparare
2-3 linguri de pasta de tomate,
2-3 catei de usturoi
1 crenguta de rozmarin
ulei de masline, sare, boia.
Se pun rulourile inauntru si se fierb 10-15 minute, dupa care se scot pe servetele absorbante si se da la o parte, dupa 5 minute rulourile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se vor plaji la foc mic.
Separat se taie bananele, se pun in alta tigaie in care a fost pus 100-150 gr de unt, cand untul se topeste se pun bananele si semintele de rodie, untul nu trebuie sa fie in exces, se lasa sa se patrunda bananele si se toarna cognac peste, se flambeaza dupa care flacara va fi stinsa cu ½ ceasca de vin demi-sec, se mai lasa 5 minute dupa care se scot bananele si rodiile, in aceeasi tigaie se mai adauga fasii de praz si morcovi taiati bastonase pentru a se prajii in pic.
Se aranjeaza farfuria cu rulouri. si se decoreaza cu seminte de rodii, fire de praz si bastonase de morcovi.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2009
Buna,chiar foarte buna combinatia.
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009
Extraordinara reteta.Mereu ma minunez cand vad cate o reteta de mancare in care se adauga si fructe.N-am incercat niciodata, dar imi voi face curaj.