Se desfac pieptii de pui.
Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucru si se bat cu ciocanelul de snitele pentru a iesi cat mai fragede.
Se taie carnatii in bucati mai mici. Se umple fiecare piept cu cate un carnacior si se ruleaza.
Se asaza rulourile in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), se adauga condimente dupa plac, dar si 1-2 pahare cu bere. Daca doriti, mai puteti adauga si copanele de pui in tava. Se coc la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc.
Pentru garnitura, se spala cartofii si se taie in bucati mai mari si se condimenteaza si ei si se prajesc in uleiul incins.
Se pot servi alaturi de salata de legume.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/rulouri-de-pui-cu-carnaciori.html
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii