Rulouri de pui cu carnaciori

Se desfac pieptii de pui.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulouri de pui cu carnaciori

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • 4 carnati cabanos
  • 2 pahare cu bere
  • Condimente:
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia dulce
  • rozmarin dupa gust
  • Cativa cartofi noi
  • Optional:
  • copanele de pui

Mod de preparare

Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucru si se bat cu ciocanelul de snitele pentru a iesi cat mai fragede.

Se taie carnatii in bucati mai mici. Se umple fiecare piept cu cate un carnacior si se ruleaza.

Se asaza rulourile in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), se adauga condimente dupa plac, dar si 1-2 pahare cu bere. Daca doriti, mai puteti adauga si copanele de pui in tava. Se coc la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc.

Pentru garnitura, se spala cartofii si se taie in bucati mai mari si se condimenteaza si ei si se prajesc in uleiul incins.

Se pot servi alaturi de salata de legume.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/rulouri-de-pui-cu-carnaciori.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura