Rulouri de Pui cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Rulouri de Pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 2-4 piepti de pui
  • 1 kg de ciuperci sau 4-5 cutii de ciuperci
  • 150 ml vin alb
  • 1 salata verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu
  • ½ de castavete lung
  • 1 ardei verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 sfecla mica
  • 150 gr-200 gr de sunca feliata foarte subtire
  • ½ fir de praz
  • 300-400 gr de smantana
  • ulei, sare, piper, o crenguta de rozmarin

Mod de preparare

Pieptul de pui se bate un pic pentru a se-ntinde fara a se rupe, se pune o felie de salata si o felie de sunca. Ceapa verde, praful, ardeiul se taie subtire si se pune la calit cand sau inmuiat(calit) se scot si se pun pe servetele absorbante pentru a trage surplusul de grasime. Sfecla se taie in felii foarte subtiri in jumatati si se vor aseza peste sunca, pe sfecla se va aseza legumele calite. Dupa ce s-a indepartat surplusul de grasime se iau legumele calite si se pun peste sfecla, dupa care se sareaza, pipereaza si se pun la prajit la foc potrivit. Se-ntorc pe toate partile si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga vinul alb continuandu-se fierberea(inabusirea) in vinul respectiv.

Ciupercile se taie in cubulete si se pune intr-o tigaie in care s-a pus unt se adauga ciupercile cand s-au inmuiat se scot si se trec in cealalta tigaie in care este vinul alb continuandu-se fierberea, se pune o crenguta de rozmarin, dupa care se adauga smantana, continuand fierberea, atentie focul trebuie sa fie mic, se lasa la fiert pana scade.

Rulourile se taie in doua, la o prtie se pot servi 2-3 jumatati de rulou se aseaza garnitura de ciuperci, iar imprejur se face separat o salata din: salata verde taiata foarte fin, ardei toate culorile taiati in cubulete mici, precum si castravete, care se amesteca cu un strop de ulei de masline si otet. Se sareaza si se serveste pe aceeasi farfurie ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise