Rulouri de pui cu gorgonzola

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de pui cu gorgonzola

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 8 felli de piept de pui,
  • 8 felii de speck (speck-ul poate fii inlocuit cu bacon),
  • 8 felii de branza moale,
  • 100 ml smantana,
  • 150 g gorgonzola,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Batem pieptul de pui ca pentru snitele, il saram si piperam. Pe fiecare felie de pui adaugam una de bacon si una de branza. Rulam si cand sunt gata toate le prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Le prajim pe toate partile si cand sunt aurii adaugam smantana si gorgonzola si lasam sa se formeze o crema. Fierbem 5 minute si mancarea noastra e gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise