Reteta se executa in 3 etape:
1. Fileurile de pui se taie in 2 parti egale si se bat un pic, ardeii si prazul se taie longitudinal si se calesc in ulei, cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta, dupa care se trece la umplerea fileurilor cu ardeii si prazul calit, se ruleaza si se adauga sunca de Praga rulandu-se peste file-ul de pui inca o data, dupa care se pun la prajit intr-o tigaie cu capac. Rulourile se taie in jumatate.
2. Orezul se spala in mai multe ape, ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie la calit cand este aurie se adauga si orezul se caleste un pic si se pune supa(de legume sau pui dupa preferinta), lasandu-se sa fiarba 10 minute pe flacara dupa care se da la cuptor 20 de minute cand este gata se scoate de la cuptor si se asteapta efectuarea etapei 3.
3. Legumele se spala(brocoli dupa ce se spala se da intr-un clocot) si se taie cubulete 1.5cm, se pun la calit iar dupa 10 minute se adauga si ceasca de vin, se condimenteaza, cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta si se monteaza produsul final.
Orezul fiind alb il vom decora cu flori de morcov crud si flori de praz pentru a fi deosebit. Aceasta reteta daca nu se adauga rulourile de carne poate fi incadrata si la retete de mancaruri de legume si zarzavaturi.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii