autor:

Laura S.

» » , Aperitive, Aperitive

Rulouri de sunca umplute

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Ingrediente
(pt. ca 4-6 pers), - 300g cartofi, - 200g morcovi, - 100g boabe mazare(din conserva sau congelate), - 80g castraveti murati, - 120g mainoneza, - 80g iaurt natur, - 50g/ml lapte, - 3 foi gelatina, - sare+piper, - 4-6 felii de sunca.(poate sint necesare mai mai multe.Asta depinde de cit de mari sint feliile)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Legumele in prealabil fierte (de preferinta in supa.Primesc un gust mai bun)si restul care nu trebuie fierte, se taie in cubulete nu prea mari.Daca mazarea este de la congelator acesta se pune sa de-a si ea intr-un clocot cu legumele.
Maioneaz se amesteca cu iaurtul si se condimenteaza cu sare si piper.
In apa rece se pun la inmuiat pentru min. 5 min. folie de gelatina.
Laptele se incalzeste si in el se dizolva gelatina inmuiat si stoarsa putin.
Gelatina dizolvata se amesteca cu masa de maioneza +iaurt si astefel se amesteca cu legumele.
Totul se amesteca bine , se degusteaza eventual condimenteaza sis e lasa la friginder ca. 10-15 min , pina ce umplutura se intareste putin.
Dupa aceea fiecare felie de sunca se umple cu acesta umplutura , se ruleaza si aseaza pe un platou.Eventual daca este necesar se gelatineaza deasupra cu gelatina dozolvata in apa sau supa clara.
Daca se decoreaza cu legume si acestea se pot gelatina.
***tip***
~ Daca se doreste se poate pune in umplutura si ceva carne fiarta sau chiar bucatele din sunca.
~ In loc de maioneza si iaurt se poate folosi brinza de vaci proaspata.
~~~~~~~~~~~~~~~
http://leckereien.blogspot.com/2010/02/rulouri-din-sunca-umplute.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Pe felia de sunca sau parizer se aseaza felia de cascaval si se ruleaza strans. Se trece prin amestecul

5 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 05 mai 2010

    Delicioase rulourile, nu ma pot abtine sa nu le admir iar.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Minunat arata ! Le consider aperitivul ideal ce mi-l-ai oferit de ziua mea !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte gustoase, minunat arata, toate sunt perfecte, frumos decorate!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Tare bine mai arata.

    • Laura S.

      Laura S. (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Valentina, nu numai ca arata bine, dar sa stii ca e si bun.E püarca cum ai papa salata de Beof rulata in sunca. Mai ales acum ca vine Vara un fel de mincare racoritor,zic eu. Spor la preparat si pofta mare la savurat! Va ureaza Laura S.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Un aperitiv tare deosebit...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • (pt. ca 4-6 pers)
  • - 300g cartofi
  • - 200g morcovi
  • - 100g boabe mazare(din conserva sau congelate)
  • - 80g castraveti murati
  • - 120g mainoneza
  • - 80g iaurt natur
  • - 50g/ml lapte
  • - 3 foi gelatina
  • - sare+piper
  • - 4-6 felii de sunca.(poate sint necesare mai mai multe.Asta depinde de cit de mari sint feliile)

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

48 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena

Delicioase rulourile, nu ma pot abtine sa nu le admir iar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si cascaval