Legumele in prealabil fierte (de preferinta in supa.Primesc un gust mai bun)si restul care nu trebuie fierte, se taie in cubulete nu prea mari.Daca mazarea este de la congelator acesta se pune sa de-a si ea intr-un clocot cu legumele.
Maioneaz se amesteca cu iaurtul si se condimenteaza cu sare si piper.
In apa rece se pun la inmuiat pentru min. 5 min. folie de gelatina.
Laptele se incalzeste si in el se dizolva gelatina inmuiat si stoarsa putin.
Gelatina dizolvata se amesteca cu masa de maioneza +iaurt si astefel se amesteca cu legumele.
Totul se amesteca bine , se degusteaza eventual condimenteaza sis e lasa la friginder ca. 10-15 min , pina ce umplutura se intareste putin.
Dupa aceea fiecare felie de sunca se umple cu acesta umplutura , se ruleaza si aseaza pe un platou.Eventual daca este necesar se gelatineaza deasupra cu gelatina dozolvata in apa sau supa clara.
Daca se decoreaza cu legume si acestea se pot gelatina.
***tip***
~ Daca se doreste se poate pune in umplutura si ceva carne fiarta sau chiar bucatele din sunca.
~ In loc de maioneza si iaurt se poate folosi brinza de vaci proaspata.
~~~~~~~~~~~~~~~
http://leckereien.blogspot.com/2010/02/rulouri-din-sunca-umplute.html
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii