Se curata cartofii fierti in coaja, se dau pe razatoarea mare si se gusta de sare si nucsoara. Intr-o tigaie se incing 30 g de ulei si se prajesc cartofii, intorcandu-i mereu. Apoi se aduna (ca o omleta), se lasa sa se rumeneasca bine si se rastoarna pe un platou termorezistent. In uleiul ramas se calesc merele curatate si taiate bucati, apoi varza acra, care se mai dunstuieste si ea (impreuna cu merele) inca vreo 5 minute. Compozitia de mere si varza se imparte in patru, se intinde pe feliile de sunca,dupa care acestea se ruleaza. Rulourile se asaza peste cartofii prajiti si pe fiecare rulou se pune cate-o felie de cascaval. Se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 10 minute la foc iute (200°C).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii