autor:

lexxa25

» » Aperitive

Rulouri de vinete

Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata din piept de pui, 3 vinete medii, 2 legaturi de patrunjel, 4 rosii, 1 ou, sare,, 100 ml ulei, 1 salata verde pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pune carnea tocata intr-o cratita cu putin ulei si se caleste impreuna cu ceapa taiata foarte marunt pana scade tot sucul. Se pune sare si piper dupa gust, patrujelul tocat marunt si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se pune si un ou si se amesteca bine pana se face ca o pasta.
2. Vinetele se curata de coaja, se taie felii potrivite, se dau cu sare si piper, apoi se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie. Apoi se pun la fript pe gratar. Se rasucesc pe ambele parti si se prajesc bine.
3. Dupa ce s-au racit,vinetele se umplu cu carne, se ruleaza ca o sarma si se baga la cuptor pentru 10 minute cu putin unt sau ulei. Se servesc cu diferite garnituri. Rosiile se spala si se taie cubulete si se pun la fiert pana scad la jumatate si se servesc cu rulourile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de vinete cu branza

Rulouri de vinete cu branza

Intr-un vas se pregateste umplutura, se amesteca branzeturile cu coaja de lamaie si cu firele de

2 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu brinza
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Delicios1

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Interesant

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata din piept de pui
  • 3 vinete medii
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ou
  • sare,
  • 100 ml ulei
  • 1 salata verde pentru ornat.

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Delicios1

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
CHIFTELUTE