autor:

lexxa25

» » Aperitive

Rulouri de vinete

Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata din piept de pui, 3 vinete medii, 2 legaturi de patrunjel, 4 rosii, 1 ou, sare,piper, 100 ml ulei, 1 salata verde pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pune carnea tocata intr-o cratita cu putin ulei si se caleste impreuna cu ceapa taiata foarte marunt pana scade tot sucul. Se pune sare si piper dupa gust, patrujelul tocat marunt si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se pune si un ou si se amesteca bine pana se face ca o pasta.
2. Vinetele se curata de coaja, se taie felii potrivite, se dau cu sare si piper, apoi se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie. Apoi se pun la fript pe gratar. Se rasucesc pe ambele parti si se prajesc bine.
3. Dupa ce s-au racit,vinetele se umplu cu carne, se ruleaza ca o sarma si se baga la cuptor pentru 10 minute cu putin unt sau ulei. Se servesc cu diferite garnituri. Rosiile se spala si se taie cubulete si se pun la fiert pana scad la jumatate si se servesc cu rulourile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de vinete

Rulouri de vinete

Se taie colturile vinetelor si se curata de coaja.Taiem vinetele in lungime de marimea de 2 mm cca.Le

24 voturi    15 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc

28 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Delicios1

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Interesant

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata din piept de pui
  • 3 vinete medii
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ou
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • 1 salata verde pentru ornat.

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Delicios1

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii