Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de vinete pane

Ingrediente

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr bacon
  • 2 buc oua
  • 250 gr faina
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se inmoaie aproximativ jumatate de ora. Dupa ce s-au inmuiat, se pun la scurs.

Feliile de bacon si de cascaval se feliaza julien.

Pe fiecare felie de vanata se pune o felie julien de kaiser si una de cascaval si se ruleaza.

Rulourile obtinute se dau prin faina si ou, apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise