Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de vinete pane

Ingrediente

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr bacon
  • 2 buc oua
  • 250 gr faina
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se inmoaie aproximativ jumatate de ora. Dupa ce s-au inmuiat, se pun la scurs.

Feliile de bacon si de cascaval se feliaza julien.

Pe fiecare felie de vanata se pune o felie julien de kaiser si una de cascaval si se ruleaza.

Rulourile obtinute se dau prin faina si ou, apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul