1. Vinetele se spala, se curata si se taie felii pe lungime. Se sareaza si se lasa 10 minute. Patrunjelul se spala si se toaca fin. Rosiile se taie marunt. Carnea tocata se amesteca cu parmezanul, patrunjelul, rosiile, usturoiul si ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper. Compozitia se repartizeaza pe feliile de vinete si se ruleaza. Fiecare rulou se prinde cu scobitori.
2. Se unge o forma de Jena cu 2 linguri de ulei, se aseaza rulourile, se ung cu restul de ulei si timp de 30 de minute se coc in cuptorul incins la 180 grade C. Inainte de servire, se stropesc cu otetul amestecat cu suc de lamaie si se tin inca 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii