autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RULOURI DE VINETE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
(8 portii), 2 vinete, sare,, 1legatura patrunjel,, 1/2 ceapa rosie taiata rondele,, 200 gr.rosii,, 200gr.carne tocata, , 60 gr.parmezan ras,, 1 catel de usturoi tocat,, piper,, 4 linguri ulei de masline,, 4 linguri otet de mere, 2 linguri suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Vinetele se spala, se curata si se taie felii pe lungime. Se sareaza si se lasa 10 minute. Patrunjelul se spala si se toaca fin. Rosiile se taie marunt. Carnea tocata se amesteca cu parmezanul, patrunjelul, rosiile, usturoiul si ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper. Compozitia se repartizeaza pe feliile de vinete si se ruleaza. Fiecare rulou se prinde cu scobitori.
2. Se unge o forma de Jena cu 2 linguri de ulei, se aseaza rulourile, se ung cu restul de ulei si timp de 30 de minute se coc in cuptorul incins la 180 grade C. Inainte de servire, se stropesc cu otetul amestecat cu suc de lamaie si se tin inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE VINETE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc

23 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza

6 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • (8 portii)
  • 2 vinete
  • sare,
  • 1legatura patrunjel,
  • 1/2 ceapa rosie taiata rondele,
  • 200 gr.rosii,
  • 200gr.carne tocata
  • 60 gr.parmezan ras,
  • 1 catel de usturoi tocat,
  • piper,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 4 linguri otet de mere
  • 2 linguri suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui curry cu aroma de scortisoara