Reteta postata pe: 27 aprilie 2009
Ingrediente
8 bucati carne de vitel, sare, piper, 2 lingurite mustar, 4 lingurite bulion, 8 felii de branza topita Hochland, 1 lingura unt, 125ml supa instant, 2 castraveti murati, patrunjel, 1 ceapa, 300g iaurt, suc de lamaie, 3 lingurite amidon alimentar, 1 varf de cutit de zahar.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Bateti bine carnea si condimentati cu sare si piper. Ungeti-o cu mustar si cu 1 lingurita de bulion ,apoi asezati deasupra cate o felie de branza topita. Rulati si fixati marginile cu scobitori, apoi prajiti rulourile in unt. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa fiarba inabusit 10 min. Scoateti rulourile si pastrati-le la cald. Adaugati peste sosul lasat de friptura supa instant. Taiati castravetii, patrunjelul si ceapa marunt, amestecati-le cu iaurtul, restul de bulion, zeama de lamaie si adaugati-le la sos, apoi legati totul cu amidon. Condimentati si puneti rulourile 10 min. in acest amestec. Decorati cu patrunjel si felii de lamaie si serviti cu orez fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu felii Hochland" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate