autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Rulouri de vitel cu felii Hochland

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
8 bucati carne de vitel, sare, piper, 2 lingurite mustar, 4 lingurite bulion, 8 felii de branza topita Hochland, 1 lingura unt, 125ml supa instant, 2 castraveti murati, patrunjel, 1 ceapa, 300g iaurt, suc de lamaie, 3 lingurite amidon alimentar, 1 varf de cutit de zahar.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bateti bine carnea si condimentati cu sare si piper. Ungeti-o cu mustar si cu 1 lingurita de bulion ,apoi asezati deasupra cate o felie de branza topita. Rulati si fixati marginile cu scobitori, apoi prajiti rulourile in unt. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa fiarba inabusit 10 min. Scoateti rulourile si pastrati-le la cald. Adaugati peste sosul lasat de friptura supa instant. Taiati castravetii, patrunjelul si ceapa marunt, amestecati-le cu iaurtul, restul de bulion, zeama de lamaie si adaugati-le la sos, apoi legati totul cu amidon. Condimentati si puneti rulourile 10 min. in acest amestec. Decorati cu patrunjel si felii de lamaie si serviti cu orez fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu felii Hochland" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mini rulade cu crusta crocanta

Mini rulade cu crusta crocanta

1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri

11 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Shashlik

Shashlik

1. Carnea de porc de taie in cubulete(4cm*4cm*4cm). Ceapa se taie in bucati mari. 2. Intr-un vas

12 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 bucati carne de vitel
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite mustar
  • 4 lingurite bulion
  • 8 felii de branza topita Hochland
  • 1 lingura unt
  • 125ml supa instant
  • 2 castraveti murati
  • patrunjel
  • 1 ceapa
  • 300g iaurt
  • suc de lamaie
  • 3 lingurite amidon alimentar
  • 1 varf de cutit de zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza cu carnati si afumatura