Bateti bine carnea si condimentati cu sare si piper. Ungeti-o cu mustar si cu 1 lingurita de bulion ,apoi asezati deasupra cate o felie de branza topita. Rulati si fixati marginile cu scobitori, apoi prajiti rulourile in unt. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa fiarba inabusit 10 min. Scoateti rulourile si pastrati-le la cald. Adaugati peste sosul lasat de friptura supa instant. Taiati castravetii, patrunjelul si ceapa marunt, amestecati-le cu iaurtul, restul de bulion, zeama de lamaie si adaugati-le la sos, apoi legati totul cu amidon. Condimentati si puneti rulourile 10 min. in acest amestec. Decorati cu patrunjel si felii de lamaie si serviti cu orez fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii