autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din carne de porc

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2010

Ingrediente
6 ciuperci proaspete, 1 ardei capia rosu, 2-3 catei de usturoi, 1 ou, 1 ligurita pesmet alb, Sare si piper dupa gust, 6 feliute bacon sau ce va place, 100ml vin, 150g smantama pentru gatit, Ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune 1 lingurita ulei si se calesc ciupercile taiate pan se evapora toata apa.Se condimenteaza cu sare si piper si cand sau racit se adauga oul si 1 lingutita de pesmet ca sa se lege compozitia. Se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne ciupercile,cate 1 feli de bacon si 2-3 fasii de ardei capia.. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.Se pune ulei intr-o tigaie si se rumenesc rulourile pe fiecare parte.Apoi se transfera intr-o forma termorezistenta,se adauga vinul,50ml apa se mai condimenteaza dupa gust se copera vasul cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 de minute. Se scot scobitorile, se adauga smantana, si se lasa vasul descoperit inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi alaturi de orez sau cartofi natur,cu o salata alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME

SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME

Muschiul de porc se transeaza, cate 3 transe la o portie, se bate un pic cu ciocanul de snitele,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Felicitari Silvia !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    O nebunie. Imi lasa gura apa

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Silvia,este o delicatesa!multumesc de reteta!felicitari!!!!!!!!!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Camelia,ardeiul este taiat julien,il pui pe orizontala si nu este nici o problema.Daca te uiti pa poze o sa vezi cum este.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Dar se poate rula ardeiul capia? Nu este prea rigid?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 ardei capia rosu
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 ligurita pesmet alb
  • Sare si piper dupa gust
  • 6 feliute bacon sau ce va place
  • 100ml vin
  • 150g smantama pentru gatit
  • Ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari Silvia !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de porc la tava