autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din carne de porc

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2010

Ingrediente
6 ciuperci proaspete, 1 ardei capia rosu, 2-3 catei de usturoi, 1 ou, 1 ligurita pesmet alb, Sare si piper dupa gust, 6 feliute bacon sau ce va place, 100ml vin, 150g smantama pentru gatit, Ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune 1 lingurita ulei si se calesc ciupercile taiate pan se evapora toata apa.Se condimenteaza cu sare si piper si cand sau racit se adauga oul si 1 lingutita de pesmet ca sa se lege compozitia. Se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne ciupercile,cate 1 feli de bacon si 2-3 fasii de ardei capia.. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.Se pune ulei intr-o tigaie si se rumenesc rulourile pe fiecare parte.Apoi se transfera intr-o forma termorezistenta,se adauga vinul,50ml apa se mai condimenteaza dupa gust se copera vasul cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 de minute. Se scot scobitorile, se adauga smantana, si se lasa vasul descoperit inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi alaturi de orez sau cartofi natur,cu o salata alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

Se incinge oala pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Felicitari Silvia !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    O nebunie. Imi lasa gura apa

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Silvia,este o delicatesa!multumesc de reteta!felicitari!!!!!!!!!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Camelia,ardeiul este taiat julien,il pui pe orizontala si nu este nici o problema.Daca te uiti pa poze o sa vezi cum este.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Dar se poate rula ardeiul capia? Nu este prea rigid?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 ardei capia rosu
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 ligurita pesmet alb
  • Sare si piper dupa gust
  • 6 feliute bacon sau ce va place
  • 100ml vin
  • 150g smantama pentru gatit
  • Ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari Silvia !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui umplut cu legume in vin rosu