Rulouri din carne in aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 800 grame carne de porc;
  • - 250 grame cascaval;
  • - 200 grame pastrama/ muschi tiganesc/ kaiser (dupa preferinta);
  • - 150 grame faina;
  • - 150 ml lapte;
  • - 3 oua;
  • - 100 ml ulei;
  • - sare, piper.

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata de pielite, se usuca in servete absorbante, se taie in portii egale.

Carnea portionata se acopera cu folie de plastic si se bate usor cu ciocanul de snitele pana se intinde intr-o foaie subtire, dupa care se asezoneaza.

Deasupra feliilor de carne se presara cascaval ras, iar peste acesta se pun cubulete din pastrama/ kaiser/ muschi.

Marginile feliilor de carne se indoaie spre interior si se ruleaza carnea cu tot cu umplutura sub forma de rulou. Daca este cazul, se fixeaza cu scobitori.

Se prepara un aluat consistent din faina, oua, lapte si sare.

Rulourile astfel formate se trec prin acest aluat si se prajesc in ulei incins, la foc mic pana se rumenesc.

SFAT: Umplutura rulourilor poate fi diferita: omleta, pasta de peste, carnati, ficatei s.a.m.d., iar daca vreti o prezentare speciala, rulourile se prajesc fara sa fie trecute prin aluat, dupa racire se pot pune in aspic, cu legume taiate rondele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise