Muschiul se bate ca pentru snitel
Costita, carnea si ciupercile se dau pe masina, se incorporeaza ouale,usturoiul si condimentele si se asaza pe fiecare sitel.Se ruleaza, se leaga su ata,se rumenesc foarte purin in tigaie si se dau la cuptor pana se rumenesc. Se scoate ata, dupa ce s-au racit.Se servesc pe slata verde ca aperitiv,intregi sau jumatati taiate in diagonala, sau calde ca friptura
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii