Rulouri din lipie umplute

Taiem marunt ceapa verde.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din lipie umplute

Ingrediente

  • 6 bucati lipie
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • rosii uscate
  • cascaval ras
  • 12 felii muschi file
  • Mai avem nevoie
  • ulei de masline
  • Pentru decor
  • felii de castravete
  • masline
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Taiem marunt ceapa verde, mararul si rosiile uscate.

Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam.

Stropim fiecare bucata de lipie in parte, cu cateva picaturi de ulei de masline.

Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.

Deasupra, punem cascaval ras.

Peste cascaval, asezam cate 2 felii de muschi file.

Rulam lipia.

Indepartam cu cutitul capetele lipiei.

Taiem bucati cilindrice egale.

Asezam in mijlocul farfuriei (platoului) un rulou si apoi, celelalte de jur imprejur pana le terminam.

Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.

Eu am folosit pentru decor masline, rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise