Taiem marunt ceapa verde.
Taiem marunt ceapa verde, mararul si rosiile uscate.
Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam.
Stropim fiecare bucata de lipie in parte, cu cateva picaturi de ulei de masline.
Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.
Deasupra, punem cascaval ras.
Peste cascaval, asezam cate 2 felii de muschi file.
Rulam lipia.
Indepartam cu cutitul capetele lipiei.
Taiem bucati cilindrice egale.
Asezam in mijlocul farfuriei (platoului) un rulou si apoi, celelalte de jur imprejur pana le terminam.
Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.
Eu am folosit pentru decor masline, rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii