autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulouri din muschi de porc si sunca

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2010

Ingrediente
.8 bucati muschi de porc, .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga), .ulei de masline, .boia dulce/iute(dupa preferinte), .oregano, .marar uscat, .sare,piper, .8 fire ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Daca muschiul de porc este bucata intreaga se taie felii subtiri care se bat putin cu ciocanul.Fiecare bucata de muschi se stropeste pe ambele parti cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu boia, oregano,marar, sare si piper.Apoi pe fiecare bucata de muschi se pune cate o felie de sunca si se ruleaza.Se prinde fiecare rulou format in cate o scobitoare, se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa si se da la cuptor ,intorcand rulourile de pe o parte pe alta pana cand acestea sunt bine rumenite.Se scot pe un platou si se pot servi atat calde cat si reci.Pentru aspect fiecare rulou se \"leaga\" cu cate un fir de ceapa verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne de porc cu arome de primavara

Rulada din carne de porc cu arome de primavara

Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intrun castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe

8 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Piftie cu mujdei

Piftie cu mujdei

Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 10 mai 2010

    Estera, ma bucur ca iti place reteta.

  • Fara foto

    maria mihalache , 10 mai 2010

    Estera, ma bucur ca iti place.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Multumesc,Alina si te mai astept!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      O reteta excelenta.

    • Fara foto

      maria mihalache , 09 mai 2010

      Lenutica, pentru tine si mai multe.Pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Multumesc,Ramona!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Gustoase! Si mai arata si foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Ce frumoase sunt! Pune deoparte macar 2 bucati.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      arata super!foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • .8 bucati muschi de porc
  • .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga)
  • .ulei de masline
  • .boia dulce/iute(dupa preferinte)
  • .oregano
  • .marar uscat
  • .sare,piper
  • .8 fire ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache

Estera, ma bucur ca iti place reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de clatite cu creier