autor:

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
piept de pui, afumatura, salvie, condimente de pui si unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bate pieptul de pui cu ciocanelul, se condimenteaza, se pune o foaie de salvie si una de afumatura, se ruleaza si se pune o scobitoare sa nu se desfaca ruloul, se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu cartofi prajiti sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu seminte

Rulouri din piept de pui cu seminte

Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

1.Condimentati carnea. 2.Taiati felii cascavalul si sunca presata tot atatea bucati cate aveti de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    Le condimentez cu ce? Cand am preparat prima oara, nici nu am sperat ca vor iesi asa de bune si mai ales aspetuoase! Fara reteta, fara sfat, singur! Si eu nu bat niciodata pieptul de pui cu ciocanul! Oricum, au fost apreciate de cine trebuia, cineva mofturos si plimbat in lumea larga! Si fara pesmet, aluatul din fineturi + marar si tavalite in aluat mai subtire ca cel de clatite. Asta s-a intamplat acum multi ani!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • afumatura
  • salvie
  • condimente de pui si unt

Raporteaza reteta

samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Le condimentez cu ce? Cand am preparat prima oara, nici nu am sperat ca vor iesi asa de bune si mai ales aspetuoase! Fara reteta, fara sfat, singur! Si eu nu bat niciodata pieptul de pui cu ciocanul! Oricum, au fost apreciate de cine trebuia, cineva mofturos si plimbat in lumea larga! Si fara pesmet, aluatul din fineturi + marar si tavalite in aluat mai subtire ca cel de clatite. Asta s-a intamplat acum multi ani!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu miere si portocale