autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
piept de pui, afumatura, salvie, condimente de pui si unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bate pieptul de pui cu ciocanelul, se condimenteaza, se pune o foaie de salvie si una de afumatura, se ruleaza si se pune o scobitoare sa nu se desfaca ruloul, se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu cartofi prajiti sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Se portioneaza pieptul pe pui ca pentru snitele dar ceva mai mari, se condimenteaza cu sare, piper

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Spalam pieptul de pui si il feliem in 6 bucati pe care le vom bata cu ciocanul de snitele. Le condimentam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    Le condimentez cu ce? Cand am preparat prima oara, nici nu am sperat ca vor iesi asa de bune si mai ales aspetuoase! Fara reteta, fara sfat, singur! Si eu nu bat niciodata pieptul de pui cu ciocanul! Oricum, au fost apreciate de cine trebuia, cineva mofturos si plimbat in lumea larga! Si fara pesmet, aluatul din fineturi + marar si tavalite in aluat mai subtire ca cel de clatite. Asta s-a intamplat acum multi ani!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • afumatura
  • salvie
  • condimente de pui si unt

Raporteaza reteta

samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Le condimentez cu ce? Cand am preparat prima oara, nici nu am sperat ca vor iesi asa de bune si mai ales aspetuoase! Fara reteta, fara sfat, singur! Si eu nu bat niciodata pieptul de pui cu ciocanul! Oricum, au fost apreciate de cine trebuia, cineva mofturos si plimbat in lumea larga! Si fara pesmet, aluatul din fineturi + marar si tavalite in aluat mai subtire ca cel de clatite. Asta s-a intamplat acum multi ani!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci