Ingrediente
piept de pui, afumatura, salvie, condimente de pui si unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
3 voturi
autor:
Ingrediente
piept de pui, afumatura, salvie, condimente de pui si unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
3 voturi
Redusa
1h 30 min
3 voturi
samoila tudorel (Chef de cuisine)
Le condimentez cu ce? Cand am preparat prima oara, nici nu am sperat ca vor iesi asa de bune si mai ales aspetuoase! Fara reteta, fara sfat, singur! Si eu nu bat niciodata pieptul de pui cu ciocanul! Oricum, au fost apreciate de cine trebuia, cineva mofturos si plimbat in lumea larga! Si fara pesmet, aluatul din fineturi + marar si tavalite in aluat mai subtire ca cel de clatite. Asta s-a intamplat acum multi ani!!!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009
Le condimentez cu ce? Cand am preparat prima oara, nici nu am sperat ca vor iesi asa de bune si mai ales aspetuoase! Fara reteta, fara sfat, singur! Si eu nu bat niciodata pieptul de pui cu ciocanul! Oricum, au fost apreciate de cine trebuia, cineva mofturos si plimbat in lumea larga! Si fara pesmet, aluatul din fineturi + marar si tavalite in aluat mai subtire ca cel de clatite. Asta s-a intamplat acum multi ani!!!